2 km futás 7 perc 30 másodperc alatt jónak számít?
Lehetetlen-nem lehetetlen, ennyi volt. :)
Akinek lehetetlen, az nem megy versenyre (így pl. én sem mentem :) )
Számoljunk akkor:
Magyarországon egy terheléses futási tesztbe nagyjából a 24 km/h-ba tud a legjobb belefutni 1-2 percet a teljes 3 percből. A 6 perc alatti idő az nagyjából 21-22 km/h-t feltételez. A legjobb magyar meg ugye 23-at tud nagyjából. Vagyis lehetetlen hogy kb. 6 ember tudjon EGY GIMIBE 6 percen belül vagyis 21 km/h felett. Az meg alapból ha a felett küldenek embereket a legjobbnak 22-t minimum de inkább 23-at kell tudnia. Az meg alapból Magyarországon elég hihetetlen gimisként. Másik meg találtam egy oldalt ahol egy színvonalas sport iskola ÉVTIZEDEK ÓTA ÁLLÓ sport csúcsai vannak. [link]
Itt például a csúcsok nagy része de mondjuk az 1500 méteres csúcs pont a 22 km/h felel meg. De ezek olyan csúcsok hogy már abszolút magyar élvonal ennyi idősen. Te meg azt állítod hogy vagy 6-an tudnak futni abba a suliba 21 km/h felett. Egy suliba. Ezt nem mindenki tudja főleg nem egy iskolában vagy 6-an. Ez nagyjából egy 5 perc 40-es időnek felel meg egyébként amit futott az ürge '79-ben (!!!). Az meg nem lehet hogy egy iskolában 6-an kb. másodpercnyi különbségekkel ilyen időket tudjanak mint ez a férfi aki még egyszer hangsúlyozom '79 óta tartja a csúcsot. Tehát én nem állítom hogy hazudsz, viszont akkor az 200-250 méterrel legalább rövidebb pálya volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!