2 km futás 7 perc 30 másodperc alatt jónak számít?
Figyelt kérdés
A 7 perc 30 másodperc eddig a személyes rekordom, de szeretnék javítani rajta akár 1 percet is, egyébként többet szoktam futni, de csak a 2 - 3 km -t szoktam mérni .. (A 3 km kb 14 perc alatt megy)2012. dec. 17. 20:29
1/13 anonim válasza:
Nagyon jónak. Mármint amatőrök között.
2/13 A kérdező kommentje:
Igen, még nem rég kezdtem a futást, alig 1 - 2 éve, az általános iskolába akartam menni futóversenyre, de tanár másokat vitt mert ők jobbak voltak, azóta futok :) de csak haverokkal szoktunk hosszú távon futni :) Majd egyszer, ha a 3km- le tudom csökkenteni 10 p alá akkor szeretnék versenyekre menni
2012. dec. 17. 20:42
3/13 anonim válasza:
fiúnak (17 év körülinek mondjuk) átlagos, lánynak jónak számít.
Nálunk azok mehettek versenyre középsuliban (fiúk), akik 6 perc alatt futották.
4/13 A kérdező kommentje:
16 éves fiú vagyok, és igen minálunk is úgy van vannak osztálytársaim akik 1 vagy több perccel hamarabb lefutják, azért futok hetente 3X , hogy fejlődjek :)
2012. dec. 17. 21:03
5/13 A kérdező kommentje:
csak kiírtam a kérdést, hogy szerintetek jónak számít e :)
2012. dec. 17. 21:04
6/13 anonim válasza:
2km= 7.30
3km=14.00
mi történik az utolsó km-en? Amúgy nem rossz.
7/13 A kérdező kommentje:
őszintén ? elfáradok :)
2012. dec. 18. 15:06
8/13 anonim válasza:
Amikor utoljára mértem nekem 9:27 volt 15/f
9/13 anonim válasza:
Ez jónak számít, nem mondanám átlagosnak. Pláne, ha még suliba jársz. Ok, nem leszel profi atléta, de szép amatőr karrier állhat előtted, ha továbbra is ésszel, élvezettel futsz.
10/13 anonim válasza:
Ja, ha 2km 7:3o alatt megy, akkor illene nem több, mint 12perc alatt lefutni a 3km-t. Ha ez nem megy, az azt jelenti, hogy nem fagy elég edzett ehhez a sebességhez/távhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!