Holnap lehethogy verekedni fogok mit tegyek hogy jobb legyek?
"A legjobb harc az, amelyiket elkerüljük" (nem tudom ki mondta, vagy hogy hol hallottam, remélem nem filmben volt...)
"Lehet" "hogy" "verekedni" "fogok". Ha már most tudod a tutit akkor az esetleges holnapi "verekedés" nem is lesz igazi "harc". Mit tegyél hogy jobb legyél? Próbáld meg megoldani a problémát harc nélkül. Az utolsó dolog amit ilyenkor tenni kell/lehet/szabad az hogy "verekszel".
Amúgy is meddő dolog ez, mert ha ők többen vannak az esélyed annyi mint amennyi hóembernek van a pokolban...
Nézzél valami MMA-t vagy pankrációt vagy tudja az isten mit ha "technikásabb"(bár nem sokra mész vele).
B@szd gyomorszájon/arcon főleg orron teljes erőből aztán majd lesz valami.Ha fölkel de már elég ramatyul néz ki aztán már nem "lenne" nehéz győzni.Ha nem akkor besz@ptad.
Mellkas helyett a májat támadd.
Ha azt erőteljesen eltalálják az ember összecsuklik.
Egyszer Franciaországban egy Savate bajnok májon rúgott egy boxolót. Az nem hogy összeesett tőle, de üvöltött mint a sakál, már majdnem mentőt hívtak hozzá. Jó pár perc volt amíg összeszedte magát annyira, hogy tudott újra beszélni meg fel tudott állni.
Tehát nem ilyen ütök-rúgok ahová sikerül dolgot kell összehozni ahogy a küzdő sportolók nagyja teszi.
A támadást fel kell építeni, ahogy a bajnok mondta:
- Meg akarsz verni! Idejössz és megütsz és győzöl! Lehetetlen! Egy támadást fel kell építeni.
Én azt mondom ezeket érdemes támadni:
- Máj
- Ágyék
- Áll
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!