Jól sportolok? (Bővebben lent)
Figyelt kérdés
Minden nap reggel felbiciklizek egy meredek, aztán egy közép-meredek dombra. Az egész biciklizés egy óra. 10 kilométer, persze pihenek ritkán közben.
Aztán ha hazaértem, ezt a gyakorlatot csinálom végig: http://www.youtube.com/watch?v=F256MmfzkVY (persze elsőre nem nagyon ment, de már szinte végig tudom csinálni! Odafigyelek a helyes étkezésekre (nem eszek sültkrumplit, chipset, stb.. egészségtelen dolgokat) Csak jó kondiban akarom tartani magam!
Jól csinálom?
13/F
2009. aug. 22. 20:30
1/5 A kérdező kommentje:
persze még a dombra való feltekerés mellet még utána biciklizek!
2009. aug. 22. 20:31
2/5 anonim válasza:
Megmondom őszintén , hogy a biciklizés nem a legjobb sport , inkább ajánlanám hogy fuss , de ha figyelembe vesszük a korodat és azt , hogy csak formában akarod tartani magad , akkor jó lesz a biciklizés is :) De 13 évesen szerintem teljesen felesleges lemondanod az édességről , sőt , butaságnak tartom , de ha nagyon ezt szeretnéd akkor csináld nyugodtan :)
3/5 A kérdező kommentje:
egy éve biciklizés helyett futottam, de kábé annyira vált be, mint a mostani biciklizés
2009. aug. 22. 21:23
4/5 anonim válasza:
Inlább csináld azt,hogy reggel biciklizés és este futás!Én is 13 éves vagyok és atléta alkat.Ha jó erős,izmos akarsz lenni akkor fuss inkább rövidet!
Nekem bevált!Remélem segítettem :D
Üdv. 1 13 éves atléta!
5/5 A kérdező kommentje:
köszi a választ! de azért még írjatok :)
2009. aug. 22. 22:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!