Tényleg van olyan, hogy az izom elégeti saját magát, ha túl sokat edzem? Engem is fenyeget ez a veszély?
Figyelt kérdés
Első nap hasizom, második nap comb, csípő, popsi. Rubint Réka és Péntek Enikő videóira tornázom. Válogattam össze gyakorlatokat, kb. 1 órát vesz igénybe. Van rajtam kb. 5-6 kiló felesleg, ettől szeretnék megszabadulni, meg persze szeretnék jobb közérzetet. 3 hónapja csinálom, látok némi változást, még úgy is, hogy falánkságom miatt nem változtattam az étrendemen :)2012. dec. 15. 20:06
1/4 anonim válasza:
Rékucival nem fog elégni az izom :D
ahhoz kicsit komolyabb edzés kell..
2/4 anonim válasza:
Egy óra csak hasedzés? Und felsőtest? Az az étrenden nem változtatás pedig hamar megbosszulja magát, egy ideig tán fogysz a torna okozta (nem sok) energiafelhasználás miatt, de aztán a tested hozzá akar majd enni, így megáll.
3/4 A kérdező kommentje:
Számomra elég intenzív ez a torna. Régóta nem mozogtam. Izmosítani szeretnék, így akarom eltüntetni a felesleget. Falánkságomat pedig úgy kell érteni, hogy hetente egy zacsi csipszet megeszek, közben nagyon szégyellem magam :) Lehet hogy fura de csak az alhas és a comb gázos rajtam. Szép lapos a hasam, majd alul két ujjnyira kibuggyan... xD De az sem plöttyedt hanem feszes.
2012. dec. 15. 21:22
4/4 anonim válasza:
Na, akkor tisztázzunk egy pár dolgot:
1) Egy adott testrészre végzett gyakorlat, és az adott testrészen levő zsírréteg az égvilágon semmilyen összefüggésben nincs egymással. Sem helyi zsírégetés nincs, hogy egy helyről megy le a zsír, a többin meg ottmarad, sem pedig rádolgozással nem tűnik el a zsír sehonnan. A zsír a kalóriadeficittől tűnik el, amit a legegyszerűbb egy jól összerakott diétával elérni. Egyénileg lehet változó, hogy ki hol zsírosodik jobban, és honnan kezd el először leadni.
2) A fogyás és az izmosodás két külön dolog, nem nagyon megy egyszerre. A fogyás zsírleadás, az izmosodás pedig izomnövelés. Két külön szövet két külön változási módja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!