Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Nagyon ciki ha nem tudok?...

Nagyon ciki ha nem tudok? 15/L (Lent)

Figyelt kérdés
Nem tudok se kézen,se fejen állni.Nem tudok normális fekvőtámaszt csinálni,nem tudok kötelet mászni,se hátra bukfencezni,előre is csak ferdén.:S Nagyon ciki?

2012. dec. 14. 19:01
 1/10 anonim ***** válasza:
nem ciki,de tegyél érte és megnő az önbizalmad is :)
2012. dec. 14. 19:07
 2/10 schocko ***** válasza:
Az.
2012. dec. 14. 19:08
 3/10 anonim ***** válasza:
Ezek nagyrészét otthon is gyakorolhatod.
2012. dec. 14. 19:19
 4/10 anonim válasza:
Én 14/L és dettó ugyanez a helyzet, egyáltalán nem gondolkoztam rajta eddig hogy ciki e, mindenkinek vannak gyengéi.:) Ha téged zavar egy kis gyakorlással helyre hozhatod a problémát.
2012. dec. 14. 19:44
 5/10 *Glissade* ***** válasza:

Mitől lesz jobb neked ha megtanulod őket?:)

Én pl. kézenálni, fejenálni bukfencezni naggyából tudok, mert szükség volt rájuk táncórán (némelyikre).

De kötelet mászni, soha az életbe nem tudtam, és nem is kellett. Nem is hiányzik:)

2012. dec. 14. 21:56
 6/10 A kérdező kommentje:

Nem igazán tudom itthon gyakorolni a bukfencet mert az ágy nem elég hosszú ahhoz hogy guruljak rajta.Parkettán meg nem fogok...

Amúgy nem tudom mitől lesz jobb,csak mindenki akit ismerek tud én meg nem.

2012. dec. 15. 13:13
 7/10 anonim ***** válasza:

Teríts le 2 pokrócot félbehajtva.

Kifogást mindig fogsz találni....

2012. dec. 15. 13:16
 8/10 anonim ***** válasza:
a fekvőtámaszt igy érheted el fekvotámasz falnál 3.50 fekvőtámasz térden 2.30 fekvőtámasz 1.20 mindeggyiket csinád 1 honapig ha nemmegy csokkentsd az ismétlés számot a felére.Erő legyen veled.puszi.
2013. jan. 4. 13:52
 9/10 anonim ***** válasza:
Én se tudom ezeket, bár az előre bukfenc megy egyenesen. De harmadikig nem tudtam bukfencezni. Fogtam magam, és bukfenceztem az ágyon. Szédültem, de csináltam. És egész jól megy. Próbálkozz!
2013. jan. 11. 21:42
 10/10 anonim válasza:
Az nem ciki, ha nem tudsz fejen, kézen állni, fekvőtámaszt csinálni, kötelet mászni, viszont az, hogy nem tudsz bukfencezni az irtó ciki. Egy óvodás kisgyerek is tud.
2013. márc. 14. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!