Télen hogyan fussak?
Nem egészségtelen, csak aránytalanul ízületterhelő.
Több módon is tönkreteheted a térdedet, lehetsz sok durva edzés árán komoly Karate bajnos (mester, harcművész) vagy lehetsz egy rokkant.. kocogó amivel az ég világon semmit sem nyersz, csak jókat futottál.
Én eleve azt a pontot nem értem, miért csinálunk olyan edzést, amivel egyáltalán a térdünket túlterheljük. Szó se róla, a karatésokat sem értem :)
A technikai cuccokat (kesztyű, sapka... zokniból nem tudom, van-e ilyen) próbáld ki esetleg, igaz, nem olcsóak.
Vagy próbálj még több réteget magadra venni. Nekem is volt már, hogy 3 zokniban mentem. Kesztyű alá esetleg felvehetsz egy vékonyabb másik kesztyűt, vagy akár valami régi harisnyát. :) Tudom, hülyén hangzik, de amikor fázok, addig öltözök, míg jó nem lesz. Ha öt réteg lesz a végére rajtam, akkor annyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!