Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Télen hogyan fussak?

Télen hogyan fussak?

Figyelt kérdés
Az a gondom, hogy nagyon lassú a vérkeringésem, meg vérszegény is vagyok. Emiatt alapjáraton jéghideg a kezem és a lábam (télen nyáron egyaránt). A kérdésem az lenne, hogy mit csináljak, hogy ne fagyjon szét egyik végtagom se futás közben, mert hiába húzok két zoknit, meg vastag kesztyűt nem melegszik át a kezem/lábam, mert akkor is hideg marad ill. tovább hűl?
2012. dec. 14. 12:43
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy lassan futsz vagy nem eleget? Én magamból indulok ki, konkrétan izzadni szoktam, a kezemen pedig nincs kesztyű.
2012. dec. 14. 12:49
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
Egészségesen kellene enni, élni, edzeni.. és nem futkosni :/
2012. dec. 14. 13:36
 3/7 A kérdező kommentje:
Most már a kocogás is egészségtelen?? besz.rás..
2012. dec. 14. 14:13
 4/7 A kérdező kommentje:
Kedves 1. Nem az a gond hogy nem izzadok, vagy a tempó vagy valami, hanem hogy nem melegszik meg nem tartja a hőt (lehet ez így nem a leghelyesebb kifejezés) se a kézfejem se a lábfejem, és nagyon átfagy :/
2012. dec. 14. 14:15
 5/7 anonim ***** válasza:
Sz.ard le! Mást nem tudok mondani, nekem is a kézfejem mindig szét van fagyva, télen is, meg nyáron is. De a cél érdekében mindent!
2012. dec. 14. 14:23
 6/7 anonim ***** válasza:
0%

Nem egészségtelen, csak aránytalanul ízületterhelő.

Több módon is tönkreteheted a térdedet, lehetsz sok durva edzés árán komoly Karate bajnos (mester, harcművész) vagy lehetsz egy rokkant.. kocogó amivel az ég világon semmit sem nyersz, csak jókat futottál.

Én eleve azt a pontot nem értem, miért csinálunk olyan edzést, amivel egyáltalán a térdünket túlterheljük. Szó se róla, a karatésokat sem értem :)

2012. dec. 14. 14:55
 7/7 anonim ***** válasza:

A technikai cuccokat (kesztyű, sapka... zokniból nem tudom, van-e ilyen) próbáld ki esetleg, igaz, nem olcsóak.

Vagy próbálj még több réteget magadra venni. Nekem is volt már, hogy 3 zokniban mentem. Kesztyű alá esetleg felvehetsz egy vékonyabb másik kesztyűt, vagy akár valami régi harisnyát. :) Tudom, hülyén hangzik, de amikor fázok, addig öltözök, míg jó nem lesz. Ha öt réteg lesz a végére rajtam, akkor annyi.

2012. dec. 14. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!