Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen ruhában fussak télen?

Milyen ruhában fussak télen?

Figyelt kérdés
Csak fedetlen sportpályára van lehetőségem eljárni futni. Miben fussak, hogy kényelmes legyen, de ne fázzak meg?
2009. okt. 23. 22:52
 1/3 anonim ***** válasza:
menj el a Decathlonba, ott vegyél egy téli futógatyát (kérd az eladók segítségét). aztán felülre egy polár pulcsi (biztos tudod milyen, puha, polár anyag, mindenféle színben, magas nyakkal), alá pedig lehet kapni ún. aláöltözetet, de semmiképpen ne pamutot vegyél, mert az felszívja az izzadságodat, és könnyen megfázhatsz. szellőző anyagú aláöltözetet keress (eladókat kérdezd). vehetsz sapkát is (habár abból mindegy milyet veszel vel); kesztyűt, illetve ha nagyon hideg van, vegyél széldzsekit is, hogy ne fújja át a felsődet a szél:)
2009. okt. 24. 13:34
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a tippet, bár ilyen komoly futócuccra egyelőre nincs pénzem. ^^
2009. okt. 24. 13:58
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem tudom, én annó egy normális melegítőgatyában futottam (bár utólag kiderült hogy tájfutó cucc, de nem tapadós nadrág, itthoni melegítőként funkcionál) meg egy pulcsiban. Télen, vadonban.
2009. okt. 24. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!