Rockerlányok Ti milyen ruhában jártok?
Steel 20 soros bakancsba beletűrve a nadrág, zenekaros póló, vagy sima egyszerű felső,régi típusú farmer dzseki, lánc, szegecses öv, zenekaros pulóver.
18/l
Amúgy rohadtul egyet értek veled. Az öltözködésem miatt általában nagyon rosszalóan néznek rám, a bakancs és a láncok miatt, meg a piercingem miatt, de nem érdekel én így érzem jól magamat.
Csak azért elég elgondolkoztató, hogy miért engem miért nem a miniszoknyában, 10cm magassarkúban magát illegető tizenéves p.icsákat nézik rosszalóan az emberek. Kár, hogy még mindig itt tart ez a rohadt ország, hogy: ELŐÍTÉLET!
Nézd, lehetsz te csajos attól, hogy rocker vagy. A rock történetében egymást érik a puperkőc emberek. Féfiak között is volt egy csomó rockzenész, aki talpig pinkben járt. A hogyan a lényeg.
A divatrockerség nem abból fakad, hogy fel mersz venni valamit, ami nem fekete... sőt. Ha nagyon rá vagy feszülve arra, hogy mennyire kemény vagy bezzeg XY mennyire egy divatrocker, abból sikerül általában iszonyatos pozőrség kisülni.
A lényeg az attitűd, pusztán ruhákkal csak bohóc lehetsz mint a Hot Topic modellek, akikre ráaggatnak mindent, de nem érzik magukat jól benne.
Nyugodtan hordj szegecses övet, bőrdzsekit, neccharisnyát, rockeres ékszreket, ha ez tetszik. A magassarkú, a műbőr cicanadrág is simán belefér a "civil" ruhák közül, csak jól kell tudni kombinálni. Amit én nem eröltetnék azok az XXLes zenekaros pólók, a fantáziátlan hossszú-zsíros haj, és a szimat szatyor és/vagy málhazsák.
Én már vagy 5 éve hallgatok rockot, metált, de emellett nem zárkózom el a többi stílustól sem. Nem igazán agyalok azon, hogy rockeresen öltözzek, persze tetszenek azok a cuccok, de mivel nagyon hangulatmeber vagyok, ez a ruháimon is megmutatkozik. Van, hogy "szakadt" vagyok, van, hogy nőiesebb. De hogy a kérdésre válaszoljak, leírom miket hordok ha éppen így van kedvem felöltözni :)
szakadt vagy sima farmer, farmerszoknya, fekete csipkés vagy sima fekete szoknya fekete (mintás) felsővel, kockás inggel, csipkés felsővel, vagy saját magam által átalakított zenekaros pólóval. Fekete nyaklánc, fülbevaló, kockás sál, satöbbi. Persze ízlésesen kombinálva, mert nem mindegyik illik össze :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!