BioTech Carbox 500g? Lehet?
Figyelt kérdés
ugye bár a carbox az egy szénhidrát termék ! értem hogy a természetes ételekben is van de azt írja hogy napi 50g ! és( Esetleg aktivitás vagy koncentrációs zavarok léphetnek elő gyermekeknél Ezt írja! 16 vagyok, arra gondoltam hogy esetleg a napi adagot változtatnám napi 25g-ra vagy így sz@rt se ér ? előre is köszönöm a normális válaszokat !2012. dec. 13. 21:01
1/6 anonim válasza:
Edzés után (de csak akkor használd!) mehet 40-50g. Nem lesz bajod, de kell hozzá protein is!
2/6 anonim válasza:
Ez koncentrált gyorsan felszivodo ch ( cukor) ez nem "ér" segitség lehet a tömegnövelö étrendhez hogy lehgyyen egy kalóriaplusz-od 25 gram az 100 kalória, szerinted az ér valamit kiszámolt kaja nélkül?
3/6 anonim válasza:
te komolyan attól félsz hogy egy biotech carboxtól koncentrációs zavarok lének fel???majd egy trenbolone oxymethalone kúránal tedd fel ezt a kérdést!:D
4/6 anonim válasza:
Azzal inkább merevedési zavara lesz teszto nélkül.:)
5/6 anonim válasza:
Hol olvastad az aktivitászavarokat? Az egy adalékanyag miatt lehet, E102 és 104 ha jól emlékszem, üdítőitalokon is rajta szokott lenni. Ha komoly bajokat okozna, nem tennék bele, gondolom annyi történt, hogy valahol messze valamikor volt rá esély, hogy bajt okozott az arra érzékenyeknél, ezért szabály, hogy rá kell írni. De nem kell fosni tőle. Ha mégis tartasz, akkor veszel egyszerű szőlőcukrot. Ugyan nem valószínű, hogy bármi bajod lenne akármelyik adaléktól, de ha nem eszel belőlük, biztos nem lesz.
6/6 A kérdező kommentje:
Értem ! igen valami E122: írt stb.. köszönöm szépen a kimerítő válaszokat ! mindenkinek megy a zöld ;)
2012. dec. 13. 21:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!