Vélemények erről a vitaminról? Mire is jó ez pontosan?
Én nem vagyok nagy szakértő, de akkor már inkább ő :
megnéztem pár összetevőt ebben sokkal több van belőle, mint amit te linkeltél és nem kell van, csak max kettő egy nap, így ez tovább elég mint a másik, és jó is hidd el én is ezt szedem .
látszik, hogy fáradok, nem erre a vitaminra gondoltam, mint amit linkeltél, bocsi :D
hát így, .... majd jönnek a nagyok és hátha megmondják azok. még egyszer bocsi :)
Mire jó egy multivitamin? Mindenre. Részt vesznek a vitaminok az anyagcserében, kiküszöbölik a szabadgyökök negatív hatását, szinte az összes élettani folyamatban részt vesznek, vitaminok nélkül nem tudsz megfelelően regenerálódni sem.
De amit linkeltél az piskóta, kevés a hatóanyagok mennyisége, kb egy tengeri malacnak elég lehet.:)
Inkább vegyél mega daily one-t vagy ha Biotech-ben gondolkozol, akkor Vitabolic-ot.
Na Montez legalább te is félre nézted :D
Ez nem sima multivitamin, hanem valami férfi szexuális teljesítőképesség fokozó, legalábbis a shop.builder-en azt írják :) Meg ott van rajta a 18 -as karika , én is benéztem, és van nőknek is ilyen ....ez amolyan "állóképességet" fokozó tabletta :D
A shopBuilderen egy vélemény van, hogy még nem tapasztalt előnyös változást.
végre végre végre, van amit jobban tudtam Montez-nél :D:D:D:D
bocs, az offért, de én többet nem tudok erről , hátha találsz még valamit neten :D
Biztos több dolgot is jobban tudsz nálam.:)
Szóval ez tényleg elősegítheti a férfiak "állóképességét" az arginintartalma miatt és a ginzeng miatt is. Az arginin tágítja az ereket, fokozza a vérellátást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!