Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Nem kevés ez a kaja tömegelés...

Nem kevés ez a kaja tömegelés alatt?

Figyelt kérdés
Kiszámoltam hogy 160 gramm fehèrjère van szüksègem. Ezt úgy gondoltam 400 gramm csirkemellből, egy-kèt turmixból, ès az esti túróból fedezem, de kisütve ez a 400 gramm pipi nagyon kevèsnek tűnik, máskor nekem ez egy kajálás volt:) most akkor mi lesz velem?:D hozzá kell tennem persze hogy ehhez megy 500 gramm rizs is, de akkor jóformàn üresen kell megennem az egèszet?:D mert kevès hozzá szerintem ez a csirkemell.

2012. dec. 9. 13:50
 1/6 dirtboy ***** válasza:
akkor emeld a mennyiségét,nem muszáj 2g/tskg mehet 2,5g is.
2012. dec. 9. 14:05
 2/6 anonim ***** válasza:
dirtboy jól mondja, valamint ha ez gond, hagyd ki a turmixokat, és egyél ahelyett is csirkét.
2012. dec. 9. 14:17
 3/6 dirtboy ***** válasza:
ááá azért az edzés utáni shéket hagyd meg mert abban az időpontban jobb a tejsavó a csirke mellnél plusz magába nem jó a gyors ch,de egyébként ja már időszakban elhagy hatod a shékeket.
2012. dec. 9. 14:20
 4/6 anonim ***** válasza:
Így van, több fehérje is mehet, én sosem megyek 2,5g*ttkg alá.
2012. dec. 9. 16:34
 5/6 A kérdező kommentje:
A 160 gramn pont hogy 2.5 gramm fehèrje/tskg-val annyi!!:D
2012. dec. 9. 16:43
 6/6 anonim ***** válasza:
De mivel legalább annyi zöldség is kell, mint hús, így nem lesz üres a rizses kajád.:)
2012. dec. 9. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!