Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Izommemória?! Valami válaszra...

Izommemória?! Valami válaszra lenne szükségem.

Figyelt kérdés
Tavaly szeptemberben elkezdtem kondizni, májusig jártam, tök jól fejlődtem, kinézetre is. Ekkor volt egy elég ügyes törésem, így nem tudtam edzeni 3 hónapot kb. Utána, augusztusban párszor lementem de úgy igazán csak október elején kezdtem el edzeni. Azóta eltelt 2 hónap, súlyokban már kb. ott tartok, valamiben már lehet hogy előrébb is léptem, mint májusban voltam, de ez kinézetre nem látszik annyira, pedig kaja is rendben van, hízok is. Ez miért lehet? Tippek, tanácsok, ötletek? Köszi előre is.

2012. dec. 8. 14:54
 1/2 anonim ***** válasza:
Azért lehet, mert kinézethez még több idő kell. Légy türelmes, figyelj a kajára továbbra is és jön majd az eredmény is.
2012. dec. 8. 15:23
 2/2 anonim ***** válasza:

na most ez a "látszik" dolog eléggé szubjektív,főleg ha minden nap nézegeted magad.

mérted az izmok kerületét előtte-utána?

2012. dec. 8. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!