Tanácsra volna szükségem egy nem mindennapi zsírégető futáshoz?
Sziasztok!
Következő a szitu: Néhány hónapja elkezdtem 2x5KG-os súlyzókkal futni. Fogytam is rendesen, viszont most szeretnék még extra súlyokat vinni. Van két 5 KG-os piaci mázsához használt súlyom, de a gond az, hogy nem tudom a rendes súlyzóim miatt vinni.
Arra gondoltam, hogy vennék egy táskát a mázsa súlyainak, csak az a gond, hogy nem vagyok benne biztos, hogy melyik bírna ki 10 Kg-ot. Tudnátok ilyet ajánlani (valami nem drágát lehetőleg)
Esetleg egyéb ötletetek van, hogy hogyan vihetném az "extra súlyaimat" ?
Köszi előre is!
butaság az egész terv és több sebből is vérzik.
1.nem létezik zsírégető futás.
edzés közben kalóriát égetsz nem csak zsírt.
2.közel sem a leghatékonyabb módja a kalóriaégetésnek a futás-kocogás.
3.eszement merénylet az ízületeid és a gerinced ellen a plusz súlyzókkal végzet futás.
"2.közel sem a leghatékonyabb módja a kalóriaégetésnek a futás-kocogás."
Kicsit kifejtenéd bővebben?
"3.eszement merénylet az ízületeid és a gerinced ellen a plusz súlyzókkal végzet futás."
A harcművészek is így edzenek, mellesleg eddig 18 Kg-ot adtam le futással és ebből 9-et a súlyzós módszernek köszönhetek.
Ha már valaki lehurrogja a módszeremet, akkor legyen már szíves építőjellegűen hurrogja le és adjon tanácsot.
Köszi!
Elsőnek sok mindenben igaza van. Futással tényleg nem csak zsírt égetsz, hanem szénhidrátból is használsz fel, sőt túl nagy intenzitás esetén izmot is bontasz.
De ettől még hatékony kardio edzés a futás, ami történhet aerob és anaerob zónában is.
A másik dolog, hogy NE végezd plusz súllyal a futást, mivel ezzel tönkreteszed , megváltoztatod a mozgásodat, így az ízületeket rövid időn belül taccsra vágod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!