Ismertek olyan embert aki 50 felett van, legalább 20 éve gyúr (ami látszik is rajta) és jó állapotban vannak az izületei is?
Hát akkor valószínű az és a rengeteg hegyi túra lehetett a baj. Tátra, Kinizsi 100 és hasonlók.
Köszönöm.
Elszúrta? Hagyjuk már :)
Szerinte élvezte és ez a lényeg. Én dagadt bokával is lementem lábazni, most kinn edzek a szabadban. Esik a hó? Kit érdekel... hideg van? felöltözöm. Mások meg hisztiznek mert nincs légkondi a teremben...szánalmas.
Egyszer kiugrott a vállam a helyéről. Visszaraktam és edzettem tovább? Fájt. Ja, de ha az életemről lett volna szó, akkor is hisztizek hogy fáj, inkább essen rám az a szikla(pl.)?
Ez csak hiszti, hogy fájnak az ízületeim. Minden második ember azért nem edz lábra, mert egyszer lement lábazni, aztán megfájdult a térde és úgy döntött, hogy az ő térde ezt nem bírja. Vicc. A térde akkor nem bírja majd, amikor összerogy, addig bírja csak nem akarja...Nem mindegy.
ui.: Az én térdem is rossz, papírom is van róla. Kit érdekel?
13-as vagyok. Nem a térd a lényeg, hanem a mentalitás ami az egész mögött áll.
Keménykedni jársz az edzőterembe, hogy arcoskodhass azok előtt akik amúgy l***ják az izmaidat vagy azért mert túl akarod lépni a határaidat? :)
" ha rádesik a szikla akkor az életedről van szó, a teremben meg nem. "
És miért mész le a terembe, hogy a tükörnek edzz vagy hogy egy fokkal biztonságosabb legyen az életed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!