Éles helyzetben ilyenkor mit lehet tenni?
A lényeg az, h volt egy kis balhé, haveromat ütötték, én fejbetalpaltam egy gyereket, amire én is kaptam egy tarkónverést és már ott is álltam egy fejjel magasabb, full ideg kancigánnyal szemben, mert az öccse volt, aki kapott tőlem.
Na már most én nem nagyon jártam küzdősportra, csak pár alkalommal boxra meg karatéra, de viszont sokszor verekedtem már így azért van tapasztalatom meg rálátásom.
Szal ott álltam a majommal szemben, aki jó egy fejjel magasabb és jön nekem, mint az állat.
Én frankón kihajoltam az ütések elől, mondom birkóba nem megyek vele, kifárasztom kicsit, hagy üsse ki magát, aztán támadok és szétütöm a fejét.
Erre mi volt, meg se kottyant neki a téma(később kiderült, h boxol), esélyem nem volt támadni, plusz nekem is sikerült megcsúszni a jégen(ugye én hátra helyeztem a súlypontom az elhajlások miatt, ő meg ahogy ütött előre) aztán végül kaptam egy olyan pofont, h már csak arra emlékszem, h állok és már vége a balhénak.
Szal jóval nagyobb, hosszabb kezű ellenfél ellen milyen taktikát javasoltok.
Haverom szerint mégis csak érdemes lett volna levinni földre, jégen felrúgni aztán csépelni.
Kössz a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!