Csajok! Ti voltatok már ilyen helyzetben? Ilyenkor mit lehet tenni? (többi lent)
Egész évben (idén jött ki) küzdök fertőzésekkel és hüvelygyulladással. Figyelek a személyes higéniára és a párom is. Több orvosnál is jártam már, a végén már kenetet se nagyon vettek, mert mindig csak viszkettem és csak a hüvely bemenetem egy pontján. Párommal már kivizsgálattuk magunkat és akkor nem találtak semmit egyikünknél se! A viszketés általában menzesz előtt jelentkezik egy héttel, de volt már olyan is hogy egész menzesz alatt viszkettem, kivéve ha tampont használtam. Erre egyből ugrott az egyik doki, hogy akkor tuti a betétre vagyok allergiás. De akkor miért viszketek egy héttel menzesz előtt? Ha nem jön meg akkor tisztaságit használok egész hónapban. Szexnél is fáj a behatolás, főleg ott ahol viszketni szoktam.
Már nem tudom mit tegyek...a fogamzásgátlót is abbahagytam már. Akinek volt ilyen, annak mi vált be?
Nálam is volt ilyen és arra jöttem rá,hogy menszesz előtt kicsit savasabb a vizeletem és ahogy WC papírral kitörölöm így a vaginába bekerülő vizelet kimarja és utána már kész is a hüvely viszketés.
Én ezt a problémát úgy oldottam meg,hogy vettem baba popsi törlő kendőt ami át van itatva olyan folyadékkal ami nem irritálja a vaginát,sőt letisztítja és nem kerül be a vizelettel semmi baci ami viszketést okoz.
Nem kerül sokba kipróbálni érdemes.Ha használ írj privit.
Vettek kenetet tőlem még a legelején, amikor kijött akkor meg is állapították, hogy fertőzésem van, de aztán minden hónapban mentem vissza a viszketéssel és akkor adták rá ezeket: lactofeel, klion-d 100, betadine hüvelykúp, vitagyn c. De miután ezek használata után se múlt el. Utána elmentünk a párommal kenetvételre, ahol 3-4 gyakori betegséget is kerestek, de semmi :(
Hát nem hinném, hogy a vizeletem menne oda, mert én mindig a hüvely felől törlöm meg magam. De azért köszönöm :)
Hát ezek szerint a fertőzést nem sikerült kikezelni... a betadine nagy hiba volt, mert kiirtotta a hüvelyflórát. Nem írtad, hogy milyen fertőzésed van, a tünetek alapján gomba, amire szájon át szedhető gyógyszert is kellett volna szedni mind a kettőtöknek.
Javaslom, hogy keress fel egy másik orvost. Én dr Kiss Attilát javaslom a Máv kórházból. (magánban hamarabb bejutsz hozzá, mert sokan szeretik)
Intim lemosót el kell felejteni, hiába ígér fűt fát. A párodnak is ír majd gyógyszert. Ne nyugodj ebbe bele.
Csak a bakteriális fertőzés van írva a papírjaimra, sajnos nem tudok felmenni Budapestre. A gombára én is gondoltam már, de mindig azzal jönnek,hogy ez csak egy sima fertőzés ami miatt még a páromat se kell kezelni.
Nem tudtok ajánli valami természetes alapú gyógymódot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!