Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Csajok! Ti voltatok már ilyen...

Csajok! Ti voltatok már ilyen helyzetben? Ilyenkor mit lehet tenni? (többi lent)

Figyelt kérdés

Egész évben (idén jött ki) küzdök fertőzésekkel és hüvelygyulladással. Figyelek a személyes higéniára és a párom is. Több orvosnál is jártam már, a végén már kenetet se nagyon vettek, mert mindig csak viszkettem és csak a hüvely bemenetem egy pontján. Párommal már kivizsgálattuk magunkat és akkor nem találtak semmit egyikünknél se! A viszketés általában menzesz előtt jelentkezik egy héttel, de volt már olyan is hogy egész menzesz alatt viszkettem, kivéve ha tampont használtam. Erre egyből ugrott az egyik doki, hogy akkor tuti a betétre vagyok allergiás. De akkor miért viszketek egy héttel menzesz előtt? Ha nem jön meg akkor tisztaságit használok egész hónapban. Szexnél is fáj a behatolás, főleg ott ahol viszketni szoktam.

Már nem tudom mit tegyek...a fogamzásgátlót is abbahagytam már. Akinek volt ilyen, annak mi vált be?

2012. okt. 10. 10:05
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Olyan nincs, hogy sima fertőzés. A fertőzést mindig kórokozó okozza, ami terjed a párodra is, nála tünetmentes, de visszafertőz. Tessék másik orvoshoz menni. Amíg nem derül ki a kórokozó pontos fajtája (a tenyésztésnél megmondják, hogy pontosan melyik baktérium ill. gomba okozza a bajt és erre melyik gyógyszer hatékony), addig semmilyen más természetes gyógymódnak sincs értelme, mert nem tudjuk mit kezelünk. Vaktában nem lehet gyógyítani.

Nem tudom, hogy hol laksz, de az orvosod nem volt kellően körültekintő! Az egészséged jelenleg a tét. Nekem megérne egy Pesti túrát az egész, vagy ahol lakom, ott keresnék egy szakmailag korrekt orvost.

2012. okt. 10. 13:52
 12/13 A kérdező kommentje:
Igaziból több orvosnál is voltam, mind sztk-s. Lehet felkeresek egy magánrendelést. Köszönöm szépen a válaszokat!
2012. okt. 10. 14:35
 13/13 anonim ***** válasza:
6-os vagyok, én is használtam lactacydot, ahogy Te is és én is frezy ph4-re váltottam. Én is csak ajánlani tudom! Írj pivit, ha gondolod.
2012. okt. 10. 16:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!