Más küzdősportoló is volt ilyen?
3 éve boxolok
szerintem teknikás vagyok és nagyon erős.
árnyéknál meg zsáknál nagyon jó szoktam lenni.
csak van amikor ringbe kerülök, és nem is az, hogy félnék az ütéstől, mert kaptam már komolyakat viszont lefagyok, és vagy csak védekezek és nem csinálok semmit vagy neki rohanok az ellenfélnek, teljes erőből csapkodom és végül kiüttetem magam mert elfáradok.
de a legnagyobb baj, hogy nagyon leblokkolok, még ha nincs is bennem az adrenalin, vigyázok magamra
szerintetek ezt kilehet nőnni, van köztetek aki most profi és régen így kesztyűzött?
van több lehetőség is.
1.fejleszted az állóképességed,hogy a stílusodat alá tudja támasztani,bírd a támadásodat végigvinni.
2.edzésnaplót vezetsz,amiben edzés után otthon szépen le jegyzeteled az edzőtársaid,sparringpartnereid jellemző megmozdulásait.
én ennek köszönhetően már mindenkit padlóztattam edzésen,legalább 1x,kivéve az edzőt,de őt is megfogtam már többször is.
3.lenézel önvédelmi edzésre,ahol kiemelten foglalkoznak a stressz tréninggel,ami pont arról szól,hogy kinevelik belőled a lefagyást.
kb 3-4 hónap alatt kinevelik.
4.sokkal többet sparringolsz-más,több edzés-hogy javuljon a rutinod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!