Más küzdősportoló/harcművészetet űző hogy van ezzel?
Figyelt kérdés
Bokszolok, lassan 1.5 éve egy igazán jó helyen
Ha itthon ütök néhányat a levegőbe koordinálatlannak, szärnak érzem, küzdelem közben pedig nincs semmi baj
miért van ez? ti hogy vagytok ezzel?
2012. szept. 29. 13:47
1/9 anonim válasza:
Egy technikát vagy ki tudok vitelezni normálisan vagy még nem gyakoroltam eleget, helytől függetlenül.
2/9 A kérdező kommentje:
ha izomlázam van, fáradt vagyok az nem játszhat közre?
2012. szept. 29. 14:25
3/9 A kérdező kommentje:
na jó de egy egyenest 1.5 év alatt nem tanultam volna meg rendesen?
2012. szept. 29. 14:25
4/9 A kérdező kommentje:
ráadásul bokszon?
2012. szept. 29. 14:26
5/9 lee12 válasza:
úgylátszik nem,mondjuk a jó bemelegítés és az edző tekintete sokat dob a latba
lehet hogy a klubb jó de lehet hogy te tehetségtelen vagy(nem bántásból írom)
tegyük hozzá küzdelemnél nem ütnek a profik se szabályosan(legtöbbnek leesik a keze meg nem is tankönyvien vitelezik ki de ez ott nem tűnik fel viszont árnyékboxnál már szépen szabályosan csinállják
6/9 A kérdező kommentje:
eddig 5 meccset nyertem, 0 vereség 2 KO
a meccseim engem igazolnak
vagy túl szigorú vagyok magamhoz?
2012. szept. 29. 20:02
8/9 A kérdező kommentje:
igen, 2 k.o amatőrben:)
2012. okt. 3. 15:43
9/9 Gonzalez inti válasza:
ez azért van mert teljesen más ütni valamit vagy árnyék boxolni én kung-fuzom vagy nkább utcaiharc mert más stílusokból is vesünk át tecnikákat. DE pl ha ballábbal rugoma zsákot vagy azellenfelet akkor szabályossan rugok és hatásosan is viszont amikor a levegőbe úgy néz ki mintha rugni se tudnék. Probáld ki azt h valakit megkérsz h iskolázzon vele és amikor megakarod ütni akk rántsa el a kezstyűt mintha luftot ütnél ezt szerintem cska így tudod tökéletesíteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!