A muscleteam-on lévő myprotein (5kg) megbízható?
14.50 es okostojásnak üzenem!! WPC 80 = Whey Protein Concentrate a többi gondolja hozzá hogy ez valóban mit is jelenthez... Csak nem tejsavó fehérje koncentrátumot??? Na nee tényleeeg, ÚRISTEN akkor a scitec 100% whey-ben is WPC 80 van?? :D
Viccet félretéve, azért mert megjelent egy cikk a hamis átlátszózacskós és egyéb ragasztott matricás fehérjékről amikre wpc80 volt nyomtatva, nem kéne mindent annak tekinteni, főleg ha nem ismered a MÁRKÁT, ami egyébként angliában nagy sikere van!!! (megsúgom boltba nem árulnak szart mert a vizsgálatoknál ha lebuknának csikk csukk lenne...) A vaterán meg egyéb forrásból vásárlók aggódjanak a 30% os szarok miatt :))
10ért adják nem 9ért.
egyébként meg azért mert nem minden bolt egyforma áron árulja még nem jelenti azt hogy ott ahol olcsóbb ott hamisítvány.
milyen minden boltban?
volt vagy 3boltban is 10ért te szerencsétlen.
én nem tudom neked mi a fa sz bajod van mostanában,egy ideig futtatod magad a boltoddal aztán fikázod a saját termékedet most meg már csak kötekedsz.
térj már észhez karcsi.
Te másik szerencsétlen,
szállítás alatt,
raktáron nincs,
majd lesz valamikor.
Olvasni csak tudsz!
és?
ettől függetlenül ott is 10ért adták csak elfogyott.
szóval akkor mikor volt akkor valószínű ott is mind hamisítvány volt mi?
akkor közelítsük meg máshonnét a hülyeségedet.
te szoktad írni hogy mielőtt rágalmazunk egy terméket akkor előtte bizonyítsuk be hogy igazunk van vele kapcsolatban.
te azt állítod hogy a 10ért árult syngex hamisítvány.
hol a bizonyítékod rá?
másik meg hogy én még nincs egy éve hogy vettem 10ért syngexet és képzeld tényleg azt kaptam nem lisztet.
na erre mit lépsz?
kajak már a f asz kivan hogy ha nem a muscleteam megy akkor minden bajod van,nem is fogom már ajánlani inkább.
átállok a syngex,nitro pure stb termékek ajánlására.
a stillmass 6:3:1 is gyanusan olcsó,ha más cég drágábban adja akkor biztos ennél van valami bibi hogy ilyen olcsó.
jól gondolom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!