Hogyan tudnám lazítani a spárgámat?
Szia!
Ha rám hallgatsz elmész jógázni,ők nagy mesterei az ilyeneknek!Én is ott lettem sokkal lazább,én küzdősport mellett csináltam!
Sok sikert!
inkább feszíteni kellene.
vagyis feszített izomzattal végezd a nyújtást,és csak amikor ráhúzol,akkor lazíts bele.
"lazítani a spárgámat?"
tehát akkor eddig már összehoztál valamit? ha igen, megtennéd hogy leírod hogy készültél eddig, hogy tudjak esetlegesen segíteni.
szia nem tudom mennyire aktuális még a kérdésed de én is szinkronúszóm élsortolói szinten így kötelező a spárga. Vannak alapból hajlékonyabb emberek akiknek pici lazítással is tökéletesen lecsúszik a spárga és vannak akiknek hosszabb lazítás kell. Hogy ha te a második kategóriába tartozol akkor javaslom pl. h állásban lendítsd a lábadat előre,oldalra majd hátra olyan magasra amennyire megy. Majd ugyanezt fekve is végezd el. Hogy ha még mindig nem elég laza akkor ülj le a legnagyobb terpeszedbe és hajolgass 4-szer mindkét lábadhoz utána pedig húzd rá magad. Fél spárgával is próbálkozhatsz vagy támadó állásba nyomd le a csípőd. Minden bele hajlást legalább 20 mp.-ig tarts meg és a spárgákban Minumum 2 percet ülj Fuu most hirtelen ennyi jut eszembe. Hogy ha lemegy a földön már legalább 10 alkalommal tedd magasabbra a lábad hiszen ahhoz h a vízen is fent legyen minuszos spárga kell:/
Sok sikert!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!