Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám lazítani a...

Hogyan tudnám lazítani a spárgámat?

Figyelt kérdés
Nagyon kéne hogy lent legyenek a spárgáim mert szinkronúszom és ott a súlyom nélkül is kell tudni spárgázni!kérlek segítsetek,nektek milyen módszerekkel sikerült "lazulni"?köszi a válaszokat

2012. dec. 6. 15:14
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha rám hallgatsz elmész jógázni,ők nagy mesterei az ilyeneknek!Én is ott lettem sokkal lazább,én küzdősport mellett csináltam!

Sok sikert!

2012. dec. 6. 15:58
 2/7 anonim ***** válasza:

inkább feszíteni kellene.

vagyis feszített izomzattal végezd a nyújtást,és csak amikor ráhúzol,akkor lazíts bele.

2013. jan. 6. 01:23
 3/7 anonim ***** válasza:

"lazítani a spárgámat?"

tehát akkor eddig már összehoztál valamit? ha igen, megtennéd hogy leírod hogy készültél eddig, hogy tudjak esetlegesen segíteni.

2013. jan. 14. 21:00
 4/7 A kérdező kommentje:
hát mindig nyújtunk először az egyik lábat aztán a másikat és így kéne belecsúszni de én elég merev vagyok ezért edzésen kívül is szeretnék gyakorolni
2013. jan. 19. 12:25
 5/7 anonim válasza:
Szia! Én verseny aerobicozom és ott is nagyon fontos a lazaság...az edzőm azt szokta mondani, hogy a spárga a nulla de mínuszba is tudni kell menni...ha már megvan simán a spárgád tedd fel valami magasabb helyre az egyik lábad (pl székre vagy ilyesmi helyre) és nyomd le úgyis...aztán ha már úgyis megy mindkét lábad legyen magasabban és próbáld úgy is lenyomni...remélem tudtam segíteni :-)
2013. jan. 29. 22:07
 6/7 A kérdező kommentje:
köszönöm,bár még a "nulla" sincs meg :)
2013. jan. 31. 14:37
 7/7 sicuka97 válasza:

szia nem tudom mennyire aktuális még a kérdésed de én is szinkronúszóm élsortolói szinten így kötelező a spárga. Vannak alapból hajlékonyabb emberek akiknek pici lazítással is tökéletesen lecsúszik a spárga és vannak akiknek hosszabb lazítás kell. Hogy ha te a második kategóriába tartozol akkor javaslom pl. h állásban lendítsd a lábadat előre,oldalra majd hátra olyan magasra amennyire megy. Majd ugyanezt fekve is végezd el. Hogy ha még mindig nem elég laza akkor ülj le a legnagyobb terpeszedbe és hajolgass 4-szer mindkét lábadhoz utána pedig húzd rá magad. Fél spárgával is próbálkozhatsz vagy támadó állásba nyomd le a csípőd. Minden bele hajlást legalább 20 mp.-ig tarts meg és a spárgákban Minumum 2 percet ülj Fuu most hirtelen ennyi jut eszembe. Hogy ha lemegy a földön már legalább 10 alkalommal tedd magasabbra a lábad hiszen ahhoz h a vízen is fent legyen minuszos spárga kell:/

Sok sikert!:)

2013. okt. 25. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!