Mulder614 kérdése:
Tömegnövelést hogy oldjátok meg?
Figyelt kérdés
Nagyon nehéz kilókat felszednem mert gyors az anyagcserém nagyon, és aktomorf alkat vagyok.
Többet kéne ennem de nem megy. Az halottam ha erőlteted az evést egy idő után hozzászoksz. Ez igaz?
2012. dec. 6. 06:44
1/4 anonim válasza:
Igen, meg kell tanulni enni is. :) Ez is egy meló, nem csak az edzés.
Ilyenkor egyébként be lehet vetni egy-két darált zab-protein turmixot vagy palatinose-protein shaket.
És úgy nem megy, hogy majd eszem valamit napközben ha lesz étvágyam és kedvem. Ez nem működik, így tuti, hogy keveset fogsz enni. Meg kell főzni másnapra a kimért kaját és az tuti, hogy akkor azt ha megeszed, akkor fejlődni fogsz.
2/4 anonim válasza:
Egy ötlet még a turmixokhoz, reggelente én a reggeli mellé iszom, mert ha megiszom azt a fél litert akkor eltelit és enni nem tudok utána, igy a reggelim kilőve és délig legalább nem megy.. ezért reggelivel együtt el iszogatom.
3/4 A kérdező kommentje:
Semmi tömegnövelőt nem szedek már. Most csak a sima kajálásra értettem a kérdést.
2012. dec. 6. 18:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!