Lila nyuszi kérdése:
Győrben hol van jó konditerem ahol van szauna is és zuhanyozni is tudnék utána?
Figyelt kérdés
Külső és belső comberősítő gép, futógép, fenék formáló gép érdekelne főleg.
21/l
2012. dec. 3. 20:26
1/2 Dogmatix91 válasza:
a vidéki mellett van a Galaxy, 1éve voltam ott akkor a bérlettel lehetett szaunázni, meg egész korrekt volt a zuhanyzó is, csak 99%ban sznobok jártak. Talán még a Dunapart Rezidenciában is vannak ilyen lehetőségek. Gépek szempontjából nem tudom mi a helyzet.
Én a Colosseumba járok, ott vannak lábgépek, de a futógépek közül csak 2 van, van 1 lépcsőző meg pár bicikli. Viszont ez nem egy luxusterem :D Női öltözőben még nem jártam, de a férfi az eléggé minimalista és nem a legtisztább. Cserébe olcsó (diák bérlet 4500Ft), normális emberek járnak és segítőkészek. Délelőtt érdemes járni mert délután sokszor van heringparty, de ez minden teremre igaz szerintem.
2/2 anonim válasza:
a Kandó utcában a KO Gym. nem egy hiperszuper de minden megvan amit te leírtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!