Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Lány, konditerem?

Lány, konditerem?

Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok. Már sokat gondolkodtam ezen a konditermes dolgon. El szeretnék menni, de nem fognak hülyének nézni hogy lány létemre kondizok? Nem fognak beszólogatni?
2012. dec. 3. 15:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Persze, hogy nem szólnak be, sőt segítenek is, ha kell. Sok lány jár edzeni, ez manapság már teljesen elfogadott, hogy a lányok is súlyzóznak.

[link]

2012. dec. 3. 15:06
 2/11 A kérdező kommentje:

Nem szeretetnék full izmos lenni, csak egy picit növelni az állóképességemet, illetve egy pici izmot felszedni.

Meg még az a gondom, hogy lovagolok 1 éve, és a bal lábam erősebb mint a jobb, és a bal lábamon több az izom. Ezt valahogy lehet korrigálni a kondival? vagy ilyen maradok? (persze nem feltűnő, csak engem zavar )

2012. dec. 3. 15:12
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Még ha szeretnél se menne, hogy full izmos legyél... csak a hülyék hiszik, hogy ha egy lány súlyzót fog a kezébe, akkor rögvest testépítővé válik. Nyugodtan eddz mindenre az általad elbírt legnagyobb súllyal, minden egyes gramm izomnak örülni fogsz, nem jön ám az olyan könnyen, hogy félni kelljen. Sajna akiket én szoktam látni lányokat csak mindenféle elképzelés nélkül a futópad-lábnyitogató-hasgép szentháromságra vannak ráizgulva, értelmetlen ismétlésszámokkal és intenzitással, és nulla alakbeli változással. Ha normálisan edzel, inkább elismerő pillantásokat fogsz kapni azoktól, akik szintén nem értik ezt a libaréteget (:
2012. dec. 3. 15:16
 4/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm.! Lehet, kicsit hülyének tűnök, csak nem vagyok jártas ebben.:)
2012. dec. 3. 15:18
 5/11 anonim ***** válasza:

Sok izmot nem is tudsz felszedni nőként, ha naturálban (kox nélkül) edzel, pont erről szól a cikk is. Egy nőnek kb 1/25 a tesztoszterontermelése egy férfiéhoz viszonyítva, így nem kell aggódnod, hogy nagyon izmos leszel.:)

A lábedzések majd korrigálják az eltérést, de ehhez kellene súlyzós guggolás, kitörés, lábgép, stb. Valamennyi pici eltérés mindig lesz, mert nagyon kevesen szimmetrikusak, ez a legtöbb embernél így van. De a nagy eltéréseket lehet csökkenteni.

2012. dec. 3. 15:19
 6/11 anonim ***** válasza:

[link]

Nem mondanám őt olyan izomkolosszusnak. Gondolom szeretnél így kinézni :)

2012. dec. 3. 15:48
 7/11 anonim ***** válasza:

ha az állóképesség is fontos szempont,akkor másfajta edzés hatásosabb lenne,pl a crossfit.

ők így néznek ki-

[link]

2012. dec. 3. 15:57
 8/11 A kérdező kommentje:

Rendben, köszönöm!:)

6.-osnak: Igen, kb. így szeretnék kinézni:)

2012. dec. 3. 16:03
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Tuti nem fognak hülyének nézni, sőt inkább azt fogják gondolni, hogy "na ő legalább tesz valamit az egészségéért és a szépségéért". :)

Én is lány kondis vagyok és vagyunk egy páran lányok a teremben.

Az izmosodás pedig tényleg nem megy olyan könnyen és gyorsan, én már lassan egy éve edzek nagy súlyokkal és még mindig nem vagyok izomkolosszus. :)

2012. dec. 3. 23:38
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Menj csak nyugodtan :)
2012. dec. 5. 13:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!