Lány, konditerem?
Persze, hogy nem szólnak be, sőt segítenek is, ha kell. Sok lány jár edzeni, ez manapság már teljesen elfogadott, hogy a lányok is súlyzóznak.
Nem szeretetnék full izmos lenni, csak egy picit növelni az állóképességemet, illetve egy pici izmot felszedni.
Meg még az a gondom, hogy lovagolok 1 éve, és a bal lábam erősebb mint a jobb, és a bal lábamon több az izom. Ezt valahogy lehet korrigálni a kondival? vagy ilyen maradok? (persze nem feltűnő, csak engem zavar )
Sok izmot nem is tudsz felszedni nőként, ha naturálban (kox nélkül) edzel, pont erről szól a cikk is. Egy nőnek kb 1/25 a tesztoszterontermelése egy férfiéhoz viszonyítva, így nem kell aggódnod, hogy nagyon izmos leszel.:)
A lábedzések majd korrigálják az eltérést, de ehhez kellene súlyzós guggolás, kitörés, lábgép, stb. Valamennyi pici eltérés mindig lesz, mert nagyon kevesen szimmetrikusak, ez a legtöbb embernél így van. De a nagy eltéréseket lehet csökkenteni.
ha az állóképesség is fontos szempont,akkor másfajta edzés hatásosabb lenne,pl a crossfit.
ők így néznek ki-
Rendben, köszönöm!:)
6.-osnak: Igen, kb. így szeretnék kinézni:)
Tuti nem fognak hülyének nézni, sőt inkább azt fogják gondolni, hogy "na ő legalább tesz valamit az egészségéért és a szépségéért". :)
Én is lány kondis vagyok és vagyunk egy páran lányok a teremben.
Az izmosodás pedig tényleg nem megy olyan könnyen és gyorsan, én már lassan egy éve edzek nagy súlyokkal és még mindig nem vagyok izomkolosszus. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!