Miért is egészséges a sport? Szerintem káros.
Figyelt kérdés
Koptatja az izületeket,a szivemet tönkre teszi,fárasztó és nem is esik jól..akkor mi értelme?2012. dec. 3. 18:43
11/14 anonim válasza:
napi 2x15 km? szent sz@r :D akkor ne is csodálkozzon hogy elcseszte az ízületeit :D
12/14 anonim válasza:
Hát igen a betonon futás nemigen jó edzés :D meg nekem is szar a térdem pedig nem futottam ennyit, most akkor hogy fogjam a sportra? én arra fogom hogy nem sportoltam eleget :)
13/14 anonim válasza:
Azért kell olyan sportot választani amit szeretsz csinálni és jól érzed magad tőle.Ha ész nélkül csinálsz valamit, bemelegítés nélkül akkor hamar tönkre teheted az izületeidet.
14/14 anonim válasza:
Hat kedves kérdező... Tudod rengeteg embernek jelent örömet a sport, en is igy vagyok ezzel, többnyire csak a dagadt, bénák tudnak leserulni (porckopas stb.) mert aki szabályosan csinálja az edzést annak nem valószínű hogy ilyesmi baja lesz. Persze ha valakin van felesleg, akkor azt le tudja adni, es utána ott sincs ilyesminek veszélye. Van akit az tolt el örömmel, hogy a TV elott bezabal 8 zacskó csipszet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!