Ólcsó, de vmire való tömegnövelőt ajánlanátok?
power proteinre godoltam+ ch val
de azis 12 ezerre jön ki akkor meg már tudok venni tömegnövelőt. ötet? 12-15 ezret szánok rá kaja van
Leírta, dextróz.
Milyen tömeget akarsz? (izom).
Mit fogsz felszedni (izom + zsír, hiszen testépítesz). Mi a tömegnövelő? Túlárazott cukor + ócska fehérjepor. Fehérjét úgy is eszel eleget. Mi kell hogy zsírosodj, hízz és könnyebben szedj fel izmot is? Cukor. Tehát dextróz.
/Túlárazott cukor + ócska fehérjepor/
azért ez így nem teljesen igaz,ez így általánosítás ami nagy hiba.
van jóféle tömegnövelő is ami nem csak dextróz meg maltó csak azok nem olcsók.
mi az az ár amit kifizetnél egy protein kilójáért?
írd meg aztán ajánlok neked protein.
Engem eddig nem győzött meg róla semmi, hogy bármilyen összetett cukor különösen jobb lenne. Magas vércukor és inzulin szinttel segítik az anabolikus folyamatot. Annyira kíváncsi lennék hogy a cukorbetegek között hányan folytattak testépítő életmódot, de ilyen statisztikát még soha nem találtam.
A továbbiakban a többi válaszolóra hagyom a fehérje kérdést.. én a tejszármazék fehérjékkel sem értek egyet, mert adják a tej összes rossz tulajdonságát, megbetegítő hatását (kivéve az izolátumokban a laktóz, de az csak apróság).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!