Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szteroidhasználat mérlegelése?...

Szteroidhasználat mérlegelése? Igen vagy Nem?

Figyelt kérdés
Sziasztok,6 éve foglalkozom testépítéssel 20 éves vagyok,újabban felmerült bennem a szteroidhasználat gondolata,ugyanis a fejlődésem már iszonyat lassú mondhatni megállt,és így kezdenek unalmasak lenni az edzések.gyakorlatilag a teremben élek tehát motivációval nincs probléma,étrend teljesen rendben,kiegészítőket 5 éve használok volt itt már minden,teszto fokozo,fehérje és gyors ch állandó ugye,creatin, bcaa, glutamin,különféle tömegnövelők,bedurranás fokozók,de mostanra már ezek se érnek sokat.Amit nyerhetek vele:mivel hogy összehoztam egy eléggé jó formát,szerintem később megállnám a helyem egy versenyen is simán.Ez nem azt jelenti hogy tuti versenyző leszek de ha úgy alakul nem haboznék belekóstolni ebbe az életbe.A termben tutira a legnagyobb leszek(tudom ez kicsit kis stílűen hangzik de azért valljuk be,nem rossz érzés amikor mindenki minket bámul nagy boci szemekkel.)Sokan jöttek már oda hozzám hogy mit szúrok,mit használok,és nem hitték el hogy semmit.A sötét oldalát ugye ismerjük.Szerintetek megéri belevágni vagy hagyjam a p.icsaba inkább?:))nyilván nem ez alapján döntök de fontosak a vélemények még ha vadidegen embereké is azok:)bocs a sok szövegeelésért:)
2012. nov. 26. 20:08
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Egyszerű a dolog. Ha versenyezni szeretnél, akkor kénytelen leszel cuccolni, ha pedig nem, akkor hagyd a csába, nem éri meg kockáztatni hobbiszinten.
2012. nov. 26. 20:11
 2/22 A kérdező kommentje:
najó,de azért nem volna rossz látni hogy mire vagyok képes cuccal nem?az első lépés mégiscsak ez volna
2012. nov. 26. 20:16
 3/22 anonim ***** válasza:
Akkor ezek szerint te már eldöntötted.:)
2012. nov. 26. 20:17
 4/22 A kérdező kommentje:
háát olyan 60-40ben húzok a dolog felé
2012. nov. 26. 20:19
 5/22 anonim ***** válasza:
Nagyobb arányt éreztem a dologban, de még várj meg pár hozzászólást, én nem tudok mit hozzá tenni. Talán csak annyit, hogy ne sz@r, olcsó vizesítő dana legyen, ha mégis...
2012. nov. 26. 20:21
 6/22 A kérdező kommentje:
eszembe se jutott azt meghagyom a kamugyúrosoknak
2012. nov. 26. 20:22
 7/22 A kérdező kommentje:
szemesben nem is gondolkodom
2012. nov. 26. 20:22
 8/22 A kérdező kommentje:
max oxandrolon dehát az megfizethetetlen árban van
2012. nov. 26. 20:23
 9/22 anonim válasza:
Gondolom nem akarod több évig szedni, de mérlegelj azzal is, hogy felléphet máj és vesekárosodás a szedés alatt és után. 20 éves vagy, ahogy mondod, és jó formában vagy. Versenyzői ambícióid ellenére azt tanácsolom, hogy ne nyúlj szteroidokhoz.(bár gondolom már eldöntötted úgy is)
2012. nov. 26. 20:36
 10/22 A kérdező kommentje:
értem kössz a válaszokat!az a baj hogy egy elvakult fanatikus fa.sz vagyok nincs egy normális gondolatom se csak az edzés,tápkiegek,szteroidok,versenyek,méretek, arányok...:-D
2012. nov. 26. 20:46
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!