Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szteroidhasználat mérlegelése?...

Szteroidhasználat mérlegelése? Igen vagy Nem?

Figyelt kérdés
Sziasztok,6 éve foglalkozom testépítéssel 20 éves vagyok,újabban felmerült bennem a szteroidhasználat gondolata,ugyanis a fejlődésem már iszonyat lassú mondhatni megállt,és így kezdenek unalmasak lenni az edzések.gyakorlatilag a teremben élek tehát motivációval nincs probléma,étrend teljesen rendben,kiegészítőket 5 éve használok volt itt már minden,teszto fokozo,fehérje és gyors ch állandó ugye,creatin, bcaa, glutamin,különféle tömegnövelők,bedurranás fokozók,de mostanra már ezek se érnek sokat.Amit nyerhetek vele:mivel hogy összehoztam egy eléggé jó formát,szerintem később megállnám a helyem egy versenyen is simán.Ez nem azt jelenti hogy tuti versenyző leszek de ha úgy alakul nem haboznék belekóstolni ebbe az életbe.A termben tutira a legnagyobb leszek(tudom ez kicsit kis stílűen hangzik de azért valljuk be,nem rossz érzés amikor mindenki minket bámul nagy boci szemekkel.)Sokan jöttek már oda hozzám hogy mit szúrok,mit használok,és nem hitték el hogy semmit.A sötét oldalát ugye ismerjük.Szerintetek megéri belevágni vagy hagyjam a p.icsaba inkább?:))nyilván nem ez alapján döntök de fontosak a vélemények még ha vadidegen embereké is azok:)bocs a sok szövegeelésért:)
2012. nov. 26. 20:08
1 2 3
 11/22 dirtboy ***** válasza:

nem írom le még egyszer,itt olvasd el

14:04

http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__egyeb-kerdesek__..

2012. nov. 26. 20:59
 12/22 A kérdező kommentje:
szomorú sztori és elhiszem hogy te úgy hitted hogy örökké csinálni fogod,de én biztosan,ne adja isten kivétel ha történik valami baleset esetleg mozgáskorlátozott leszek,de ha tolószékbe kerülnék akkor is nyomnám nem a levegőbe beszélek,nálam ez egyfajta kényszer is undorodom magamtól már kb 1 pihenőnap után el tudod hinni milyen az amikor hányingered van magadtól nem tudok felvenni egy ruhát se,egész nap levert vagyok gyűlölöm az érzést,tehát már csak ez is hajt sokáá
2012. nov. 26. 21:13
 13/22 dirtboy ***** válasza:

elhiszem hogy így látod még most hiszen még csak 20éves vagy,nem tudom hogy dolgozol e már vagy még sulis vagy.

mint írtam én is ezt gondoltam,kisebbségi komplexusom volt szerintem lehet még most is van egy kicsi de ha van egy kizáró ok ami miatt nem tudod csinálni akkor lehet neked akár milyen erős elhatározásod meg bármid akkor sem fogod tudni csinálni.

nálam ez anyagi és munka idő beosztásból adódik a kizáró ok.

2012. nov. 26. 21:20
 14/22 A kérdező kommentje:
nézd ha munka miatt lenne akkor éjjel járnék vagy épp ahogy lehet másfél óra szabadidőm tuti lenne,ha meg anyagi gond az már más tészta,akkor edzek otthon,régen kisebb koromban olyan 15-16 évesen amikor a szüleim nem adtak pénzt kondibérletre a rossz tanulmányom miatt,a porszívot emelgettem kivágtam egy faágat,a két végre nehéz táskák,ment a vállazás bicepszezés és a többi..:=D
2012. nov. 26. 21:24
 15/22 dirtboy ***** válasza:

mindig is itthon edzettem,nem jártam terembe de ez még nem oldja meg az anyagi helyzetet hiszen kaja nélkül sz art sem ér az egész.

a hús baromi drága lett és egyre csak drágul,zöldségek ára is megy fel ezekből pedig egy kondizó ember nem keveset fogyaszt.

kiegkről meg még nem is beszélve.

kell vitamin,protein,még szerencse hogy gyors ch nem drága kivéve a vitargót.

akár hogy nézzük ez bizony több 10ezer lenne havonta hiába itthon edzenék továbbra is.

2012. nov. 26. 21:29
 16/22 A kérdező kommentje:
marad egy kis methandrostrenolone:/ viccelek,de akkor nem fejlődnék annyira attól még az edzés öröme meglenne az is jó az másfél óra a felhőkben=)
2012. nov. 26. 21:31
 17/22 dirtboy ***** válasza:

ja és igen a munka idő most meg olyan hogy hétfőtől-péntekig 8óra és hetente váltja van délelőtt 06-14,van délután 14-22 és éjszakás 22-06.

ilyen munka időbeosztással elég nehéz.

még délelőttösként nem is lenne gáz de a délután meg éjszaka úgy bekavar hogy van hogy alig van időm mert az átállások miatt alszok mindig.

pl éjszakázás után lettem délutános és hajnal 1 előtt nem bírtam elaludni,másnap meg 10-11 kor bírtam csak felkelni.

14re meg mehettem dolgozni.

tehát melózás,alvás 2-2,5óra szabadidő és megint meló.

így aztán nehéz értened tartani és edzeni.

2012. nov. 26. 21:34
 18/22 dirtboy ***** válasza:
akkor te már tényleg eldöntötted a szteroid témát.
2012. nov. 26. 21:35
 19/22 anonim ***** válasza:
Mi edzotermunkbe szinten vannak akik melette szavaznak es vannak akik ellene es sokat vitatkozunk ezen,en megis azokat becsulom jobban akik kisebbek de termeszetesek mert valamilyen szinten a szterkozas "csalas" nem? Szterkoval meg a kis 50 kilos puhany streberek is feltudnak fejlodni,b@zdmeg te azt!! Szedjek csak a divatmajom,puhany metroszexualis manokenek azokat a sz@rokat...Na ne erts felre,nem sertegetni akarlak,vegtere is semmi kozom hozza ugyis az lesz amit te akarsz,ez csak az en allaspontom... necsinald.
2012. nov. 26. 22:03
 20/22 JayC ***** válasza:

látom te is függő vagy :)

ha komolyan gondolod a dolgot, akkor vágj bele. ha téged ez tesz boldoggá, hogy hatalmas vagy, versenyzés ide vagy oda, és úgy érzed hogy tudod vállalni a kockázatokat, akkor próbálj ki valami gyenge dolgot.

20éves vagy, azért nem olyan kevés ez, és 6éve edzel... a legtöbben nem is várnak eddig.

azért pár adatot írhatnál magadról, mennyit értél el eddig cucc nélkül.

/én nem szeretnélek lebeszélni se rábeszélni erre, az egészségéről mindenki maga döntsön, én csak annyit mondok, hogy szerintem a helyedbe kipróbálnék valamit./

2012. nov. 26. 22:47
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!