Egy normális kondícióban lévő férfinek hány fekvőtámaszt kell tudni megcsinálnia? Az átlag mennyit tud?
szia!
valóbantudni kéne pontosabb adatokat a válaszhoz, bár az előző hozzászólóra reflektálva - én lány vagyok, és gimibe járok, tesin van fekvőtámasz felmérés, és az átlag 35-öt csinál, én 50-et csináltam legutóbb. Persze ehhez hozzá kell tenni, hogy a felmérés közben meg lehet állni (de csak úgy, hogy fekvőtámasz helyzetben maradsz, és enm teszed le a térded). Meg azért ügyelnek rá, hogy rendesen csináljuk, ne csak kis könyökhajlítás legyen...
Szóval szerintem 50-nél több lehet az, amennyit egy átlagosan edzett férfi tud... de ez csak tipp... tesitanár biztos tud értéket mondani
Nagymértékben függ a súlytól és az életkortól.
Középiskolás koromban, amikor gyúrni kezdtem akármennyit meg tudtam csinálni 80 kilóssan. Most 110 vagyok és egyhuzamban max 50. De ha hozzászoksz, minden nap csinálod és mindíg öttel többet mint előző nap, akkor símán 100 fölött tudsz nyomni. Fekvenyomni sem árt, de azt nagy súlyal keveset, hogy erősödj.
105-110szokott lenni csúcsformámba egy huzamban(szabályosan!) - bár én naponta csináltam, de most hogy hogy nem csináltam 1 hónapja lehet csak 70-80menne..
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!