Hope04 kérdése:
21 éves srác,3 év kondis multal. Mennyi az átlag súly amit fekve kinyomhat? 90kg 178cm
Figyelt kérdés
2011. febr. 14. 23:42
2/7 anonim válasza:
150 felett kellene lenni, én 17 évesen tartottam 100-nál, és nem rendszeres edzéssel.
4/7 anonim válasza:
azért nem hiszem, hogy 3 éves edzésmúlt után a 150 kg lenne az átlag. 120-130 is elég jó eredmény, mert akkor 100 fölött szériázol. ha 150-et nyomsz akkor 110-120-al kell szériáznod, azért az nem rossz. nálunk 10 éves edzésmúlttal nyomnak annyit.
5/7 anonim válasza:
Ja, én szériára írtam... A belenyomok egyet atom szétcsalva, na annak testépítésben nincs értelme...
6/7 anonim válasza:
Szerintem is 140 kiló az úgy aránylag reális lenne...
Nekem 80 kilósan 3 éves edzés múlttal 125 kiló a vége... Széria pedig 100al megy..
Akkor neked szerintem a 110es széria és a 140 kilós maxinak mennie kellene..
7/7 antikarakter válasza:
úgy gondolom hogy aki 3éves edzésmúlttal rendelkezik annak már ki kéne nyomni legalább egyszer a testsúlya 1.5szeresét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!