50 kilo vagyok. Mindenem normàlis csak a hasamat vèlem nagynak. Mit sportoljak vagy csinàljak hogy egyenes legyen a hasam?
Figyelt kérdés
2012. nov. 26. 11:06
2/9 A kérdező kommentje:
de mit mozogjak?kint most elèggè hideg van.. a lakàsban lenne jo de ott mit? csak a hasamt akarom leadni. :)
2012. nov. 26. 11:30
3/9 anonim válasza:
feküdj egy teniszlabdára a problémás helyen, és aludj úgy, így fellazul a zsírszövet, és könnyebben elég edzéskor!
5/9 anonim válasza:
Nincs helyi fogyás. Nem te döntöd el, hogy honnan adod le a zsírt. Diétázz és végezz aerob edzést. A teniszlabdás az valami vicc volt, vagy komolyan gondoltad?
6/9 anonim válasza:
"50 kilo vagyok. Mindenem normàlis" hát ahogy érzed... azért magasság+nem?
7/9 MrPifta válasza:
50 kilósan NEM LEHET nagy hasad. Én 120 kiló vagyok, a párom 170. Neki kicsit nagy a hasa.
8/9 anonim válasza:
Akkor ti vagy 2 méter 50 centi magasak vagytok, vagy testépítők, akik elérték a genetikai határaikat, vagy csak nem meritek beismerni, hogy úgy néztek ki, mint két vágósertés.
9/9 MrPifta válasza:
ezzel tiszában vagyunk. Mi úgy látjuk, hogy kövérnek lenni szép. Ezt a nézetetet nem kötelező osztani, de 50 kilósan azért ne mondd, hogy nagy hasad van :) Nincs :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!