Mit sportoljak?

Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok. Régen szertornáztam, de azt már versenyszerűen akarták hogy csináljam, ezért abbahagytam. Pedig nagyon tetszett:( Valami ehhez hasonló sport van? Szeretnék lemenni spárgába, meg hídba meg ilyenek.. Mit ajánlotok?

2012. nov. 26. 08:29
 1/4 A kérdező kommentje:
Ja és budapesten, lehetőleg ne a belvárosba, hanem Pestszentlőrinchez közel.
2012. nov. 26. 08:30
 2/4 anonim válasza:
Szerintem ne hagyd abba a szertornát, ha annyira szereted. Kik szeretnék, hogy versenyszerűen csináld, a szüleid vagy az edződ? Mert ha az edződ, akkor válts klubot, és folytasd máshol. Ha a szüleid, akkor mondd meg nekik, hogy egyszerűen nincs hozzá kedved, és majd megértik, hidd el. Velem is ez volt, csak más sporttal :))
2012. nov. 26. 17:15
 3/4 A kérdező kommentje:
Már 3.-os koromban versenyekre akart küldeni az edzőm, és 4.-ben abbahagytam, és akkor még kicsi voltam és nem tudtam volna máshova járni (ez a suliban volt). Szóval muszáj volt. De ilyen korban hol tudnám újrakezdeni? Nekem csak ehhez van tehetségem, mert a korombeliekhez képest hajlékony vagyok, és ezt szerettem is csinálni. Hol tudnám újra elkezdeni?
2012. nov. 26. 18:28
 4/4 anonim válasza:
Nem egészen szertorna, meg van benne tánc is, de Budapesten a TF-en van ilyesmi. Én a XII. kerületben lakom, úgyhogy nem nagyon tudom, hogy máshol hol van ilyen, de sztem mindenfelé van.
2012. dec. 1. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!