A legtöbb hobbigyúrós miért csak tömeget növel mindig, miért nem diétázik soha?
Majd testépítő versenyző szeretnék lenni, már 2 éve végzek súlyzós edzést (előtte mást sportoltam), a kajára odafigyelek stb..
Egyszer 1 diétát végignyomtam 3 hónap alatt, nem volt könnyű, de azért lehetetlen sem.
Bárki akit látok, a környezetembe mindig csak tömeget növel, ez a téma, mi a jó tömegelő kaja, gyakorlat, igazából az a céljuk, hogy csak a testsúlyuk nőjön, az is mindegy, hogy izomban vagy zsírban, mellé meg esznek minden sz@rt.
Ti hogy látjátok?
Tisztelet a kivételnek, pl.: Montez, Dirtboy...
Én is szoktam diétázni, bár nekem a tömegnövelés sokkal több idő, mivel extrém nehezen hízó kategória vagyok, nem sok zsír szokott feljönni.
Az étrendem oké, 6gramm ch-t viszek be/tskg, de emellé azért rendesen eszem csaló kajákat is, nekem belefér szerintem.
Jelenleg három hónapja volt egy diétám, ahol 5 kilót fogytam, most lassan megint tömegelésbe kezdek.
Én is ismerek olyan embereket a teremben, akin látszik, hogy abszolút gőze nincs az egészről, csak rángatja a súlyokat, és néha fél füllel elcsípek egy egy beszélgetést, ahol kielemzik, hogy étrend nélkül is milyen nagyra fogják gyúrni magukat.
De különben egyre többet értik meg szerintem a tömegelés-diéta fontosságát, legalábbis úgy veszem észre.
Montez:
Írtam a leírásban, hogy tisztelet a kivételnek!
Csak engem mindig megtalálnak:
Nőtt a karom?
Azért most nőttem is meg szálkásodtam is, nem? étrend nélkül)
Nem katabolizáltam el?
Összeestem?
állandóan ilyen kérdéseket kapok... :D
Én is össze vagyok szakadva a diétától.
Kérdező, én meg tettem smileyt az első kommentemnél, jelezve, hogy értettelek téged, és nem komolyan, kikérve magamnak hozzászolást írtam.
Én annyira nem szakadtam össze, viszonylag alacsony testzsír mellett voltam 85 kg a 180 centimhez.
Szerintem ez jónak mondható
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!