Miért van az, hogyha az ember diétázik, akkor a többi ember erőlteti a nem diétás kajákat? (bővebben lent. )
Arra gondolok, hogy mikor az ember normálisan diétázik, akkor azt senki sem akarja megérteni, mindenki mondja, hogy:" na csak egy szelet sütit, meg biztos nem kérsz? , ez nem hízlal" + ott eszi az orrod előtt mondjuk a kakaós csigát, és direkt úgy eszi, hogy megkívánd, ha meg leugatod, akkor nekik áll feljebb.És utólag csodálkoznak, hogy miért nem jönnek az eredmények/ miért néznek ki úgy mint egy telesz@rt zsák.
Veletek is így van?
Mert ők hírből sem ismerik a tudatos táplálkozást, és ha észreveszik, hogy te máshogy csinálod, muszájnak éreznek ráderőltetni valamit, nehogymá ő jobban tudja, csakazértis bebizonyítom, hogy nekem is igazam van.
Aztán mire eljutsz odáig, hogy rájönnének, hogy nincs, már rég megutált miatta...
Az ember alapvetően falkában élő fajta, és a falka tagjai nem szeretik, ha valaki kilóg. Tök jó, hogy nem égetnek meg, mint boszorkányt, nem? Szerintem irigylésre méltó a helyzeted. :) Engem azért cseszegettek gimiben, mert toll helyett tollbetéttel írtam, egyszerűen azért, mert olyan kicsi volt a kezem, hogy nekem az kényelmesebb volt. Röhejes dolgokon tudnak fennakadni emberek, az evés-ivás pedig ráadásul sokszor közösségi dolog.
De asszem, amíg tényleg meg is kívánod azt a kelletett kakaós csigájukat, addig nem is fognak leállni a nyavalyások. =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!