Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Van itt még olyan ember, aki...

Van itt még olyan ember, aki úgy kezdte a kondizást, hogy lement az edzőterembe, és nem a táplálékkiegészítőket vette meg előbb zéró ismerettel és zéró edzésmúlttal?

Figyelt kérdés
Vagy egyedül vagyok itt ezzel?
2012. júl. 11. 22:02
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
sőt, én nem is azzal kezdtem hogy lementem a terembe, hanem hogy utána olvastam a dolgoknak.
2012. júl. 11. 22:07
 2/14 anonim ***** válasza:

igen, én is így voltam, és nem fejlődtem semmit

és miután utána olvastam a dolgoknak, és odafigyeltem a kajára (mert az a legfontosabb) jééé, fejlődtem is, és mindenki azt mondta persze, azért mert koxoltam, és közbe még táp-kieg se volt

szóval te először olvass utána és úgy menj le (ha nem akarsz időt pazarolni)

2012. júl. 11. 22:10
 3/14 anonim ***** válasza:
Én bérletet vettem először. :)
2012. júl. 11. 22:12
 4/14 A kérdező kommentje:
Látom megfogtátok a lényeget. ;)
2012. júl. 11. 22:15
 5/14 anonim ***** válasza:

Ez a három a legfontosabb és ilyen sorrendben.

Kaja, edzés, pihenés!

2012. júl. 11. 22:35
 6/14 anonim ***** válasza:

Amikor én kezdtem csak Sportrobi nevű fehérje volt. Itt nem sokan ismeritek, mert majd 3 évtizede volt. Ment a sok hús-rizs-krumpli +fehérje. Akkor ennyi volt. Később lett Delta protein, majd utána pár helyről lehetett szerezni külföldi jobb cuccokat. Net mégnem volt, így újságokból és az öregebbektől tanultunk.

Így kielégítőbb a válasz? :)

2012. júl. 11. 22:44
 7/14 A kérdező kommentje:

Kösz a választ!

Igazából arra gondoltam, hogy rengeteg kondizni akaró egyből azt kérdezi hogy milyen fehérjét vegyen meg milyen bedurrantót, közben meg egyszer sem volt még edzeni.

Amikor én kezdtem az edzést, akkor elsősorban edzettem és csak utána foglalkoztam a többi dologgal.

Amúgy a sportrobinak milyen íze/állaga volt?

2012. júl. 11. 23:45
 8/14 anonim ***** válasza:

Ebben igazad van, a legtöbb kezdő a tápkiegektől várja a csodát, étrendről pedig nem is hallottak még.

Sportrobinak nulla oldódása volt, íze pedig semleges, azzal nem volt bajom, akkoriban megtette kiegészítésként.:)

2012. júl. 12. 05:37
 9/14 yugym válasza:
Először is mindenféle képpen nagy akaraterő kell ahhoz , hogy ne hagyd abba ez a legfontosabb mert ha kihagyásokkal csinálod sz@rt sem ér . A tápkiegek nagyon jók minden tápanyag vitaminok stb sorolhatnám megadod az izmodnak azt amire szüksége van egyébként muterod főztjtéből nem nyered ki a szükséges tápanyagmennyiséget. Lehet h istenítem a tápkieget de te is rájösz majd h sok keserves hónap nem is év mire látszani fog az eredmény nem beszélve a folyamatos kitartás hogy megyek . Lényeg ha mostani fejemmel tom a dolgokat akkor már hamarabb szedtem volna tápkieget . Gyorsabban fejlődsz és nagyobb a sikerélmény .Sok sikert !
2012. júl. 12. 23:34
 10/14 anonim ***** válasza:

yugym, te aztán nagy okosságokat írtál le.

Hát senki nem mondta, hogy nem kell használni tápkieget, hanem arról van szó, hogy nem CSAK a tápkiegtől kell várni az eredményt. Ezt nehéz felfogni úgy látom. :)

Egy helyes étrendnek is lenni kell, nem CSAK a tápkiegre építeni.

2012. júl. 13. 05:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!