Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Van itt még olyan ember, aki...

Van itt még olyan ember, aki úgy kezdte a kondizást, hogy lement az edzőterembe, és nem a táplálékkiegészítőket vette meg előbb zéró ismerettel és zéró edzésmúlttal?

Figyelt kérdés
Vagy egyedül vagyok itt ezzel?
2012. júl. 11. 22:02
1 2
 11/14 yugym válasza:

Én leírtam amit gondoltam a többi le van sz@rva én edző vagyok valamint sokat értem el ha valaki csinálja akkor kőkeményen vagy ha lazsálva ilyen laza stílusról beszélve akkor hadja az egészet . Persze lehet tisztán jó étrend melett de akkor megnézheti magát h semmit nem fejlődik csak évek alatt ha meg rosz a genetikája akkor meg még annál is több kell. De szívesen megnéznék két kezdőt az egyik tisztán a másik tápkieggel az eredmény egyértelmű.

Sokszor látok a teremben ilyen kis vékony embereket meg is mondom nekik mindek jönnek le már így is tiszta szálkásak és még nőni akarnak de kérem attól hogy csak lejárnak nem fognak nőni csak akkor ha esznek mint az állta v szedenek valamit . Az ilyen látványgyúrósból nagyon sok van már lassan a csapból is az folyik. Már bocs.

2012. júl. 13. 19:15
 12/14 anonim ***** válasza:

Totál félreértesz. Leírom mégegyszer, mert nem vagy okos.

Nem azt írtam bakker, hogy ne egyen tápkieget. Én is használok proteint már 26 éve. Csak annyit írtam, hogy étrend is legyen mellé. Nehéz felfogni ugye? :)

2012. júl. 13. 22:41
 13/14 yugym válasza:
Sztem ütnünk kell hogy elrendeződjön de csak akkor ha nem félsz a cigányoktól. Na és akkor mivan ha te okos van nálad okosabb is a másik meg h nem neked kell a kommentemet értelmezni a javaslataidat meg tarsd meg magadnak montika.
2012. júl. 14. 22:00
 14/14 anonim ***** válasza:
Szerintem is a kérdező tudja, hogy mi újság van.:)
2012. júl. 14. 23:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!