Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogy "csinálhatnék" dögös...

Hogy "csinálhatnék" dögös testet magamnak?

Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok, és nagyon vékonynak látom magam. 162 cm vagyok, ehhez pedig 46 kg párosul. Szeretnék hízni, viszont túl gyors az anyagcserém, emiatt pedig szinte semmi sem marad meg rajtam. Hogy lehetnék dögösebb? Mit tegyek? Hogyan étkezzek esetleg sportoljak? Előre is köszönöm :)
2012. nov. 25. 12:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
küldj egy képet privátba megmondom mi a gáz és hogy kel;)
2012. nov. 25. 12:44
 2/11 dirtboy ***** válasza:

igen sportolni kéne

tömegnövelő étrend és súlyzós edzéssel tuti alakod lehetne.

http://www.youtube.com/watch?v=gM5LeTRd3DU&feature=related

2012. nov. 25. 12:45
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

" Montez válasza:

Tömegnövelő étrend: napi 2-2,5g*testtömegkg fehérje kell és lányoknak 3-4g*ttkg szénhidrát (ch).

Ezekből kellene leginkább összerakni:

fehérje: sovány húsok (csirke, pulyka, hal, marha), sovány túró, tojás, protein tápkieg.

ch: zabpehely, rizs, teljes kiőrlésű kenyér, teljes kiőrlésű tészta, sok zöldség.

zsír: omega3, lenmagolaj.

Itt találsz tömegnövelő étrendeket is: [link]

Montez válasza:

Akkora súly kell, amivel éppen el tudod végezni szabályosan a 8-12 ismétlést (kezdőként legyen inkább 10-12) a sorozatokban.

Egyébként:

kezdőknek először 2 hónapig teljes testes 3 napos edzés kell:

[link]

Majd lehet után osztott edzésre váltani. Célszerű először egy kétfelé osztott edzést végezni, un. A-B-A, B-A-B edzésrendszerben:

[link]

Ezután mehet a teljesen osztott edzés, ahol már egy izomra 3-4 gyakorlat is mehet (kisebb izmokra 2-3, nagyobbakra 3-4), így egy héten egy izomcsoportra már csak egyszer edzünk, hogy megfelelően tudjunk regenerálódni.

Naturálban maradjunk 3 vagy 4 napos edzésnél:

[link]

[link] "

Pár plusz tőlem:

- lány létedre is keményen kell edzened

- lány létedre sose leszel túl izmos

- a tápkiegek nem az ördög találmányai, nem kell tőlük félni

- egy igazán dögös test a szép sportos, de nem brutálszálkás (amit nehéz elérni, csakugye mindenki azt hiszi, hogy egy sportos csaj csak olyan lehet)

2012. nov. 25. 12:47
 4/11 dirtboy ***** válasza:

Wash

elveszed Montez egyik hobbiját?

2012. nov. 25. 12:49
 5/11 anonim ***** válasza:
Vasárnap van, egy pihenőnap neki is jár :D
2012. nov. 25. 12:51
 6/11 A kérdező kommentje:

Hű, nagyon szépen köszönöm a gyors válaszokat! :)

Azzal nincs gond, hogy esetleg nem ennék. Imádom a húsokat, legszívesebben mindig húst-hússal ennék:D Ami pedig a legjobb, hogy legszívesebben csirkét eszek :)

Igyekszem betartani az általatok írt étkezéseket és a sportot is :)

Köszönöm mindenkinek! :)

2012. nov. 25. 12:58
 7/11 NagyonGonosz ***** válasza:
Ja és ne tévesszen meg a videó. Az edzések kemények. Toldi Zsuzsinak sem ettől a 20 kilós smith gépes guggolástól lett ilyen combja :)
2012. nov. 25. 13:33
 8/11 dirtboy ***** válasza:

bizony,nézd csak meg az utolsó előtti képet.

[link]

2012. nov. 25. 13:41
 9/11 anonim válasza:
Na, végre találtam én is választ a kérdéseimre..:D
2012. nov. 25. 15:24
 10/11 anonim ***** válasza:

ha zsírban akarsz hízni akkor ne fehérjét (húsokat) egyél hanem szénhidrátot meg zsírt egész nap, és legjobb ha max heti egyszer mozogsz vmit de ne vidd túlzásba mert azzal csak zsírt égetsz... sokaknak a hízással van problémájuk, még többeknek a fogyással :P

Ha izomban, akkor meg testépíts de én vhogy csajnak nem ajánlom xD

2012. nov. 26. 23:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!