Hogyan csinálhatnék magamnak kockahasat 2 hónap alatt? PLS HELP!
Sziasztok!Egy 15 éves fiú vagyok kis súly felesleggel.
2 hónap múlva megyünk egy hosszú hétvégére az osztályommal
és szeretném begyűjteni az elismerő pillantásokat.
Szóval 2 hónap alatt szeretnék kockahasat.
Elég az ha ezt csinálom napi 6x: [link] ? (ha ez nem jó légyszíves írjátok akkor hogy mit csináljak)
Amúgy 6 éve kézilabdázom 172 cm magas 65 kg mos erős csontozatú vagyok:)
Kérlek segítsetek hogy mit csináljak minél hamarabb.
Sokat megtennék a jó eredményért,de CSAK normális módszerekkel.
Minél hamarabb írjatok kérlek mert az idő egyre jobban telik!
Előre is köszönöm a válaszotok!
_Sp33D_
2 hónap elég hozzá.
Diéta és kardió /aerob mozgás nélkül szép kockás lesz a hasad, csak a zsír el fogja takarni.
MÁR agyamra mennek ezek a "KOCKÁS HASAS" kérdések!!!!
Minden második kérdés ilyen!!
És mindig elmondják a kedves válaszadók,hogy mit kell tenni!!!akkor mi a fenének kell mindig ugyan ezt a kérdést feltenni minden nagyokosnak??!!!!
"nem olvastam el egy kérdést sem,nem értem minek kell itt pattognod"
Miért nem olvastad el?
Gyorsabb lett volna mint beregisztrálni és kiírni a kérdést
Nalátod ez igaz:P
Sajnos ahogy így olvasgattam tegnap a kérdéseket,egyet sem találtam amelyik hasonlítana az enyémre:S Pech:S
Szia! Először is mindenképp fogyózni kezdj, mert genetikailag mindenkinek kockás a hasa, csak van felette zsír, ami eltakarja. Azért fehérjékben gazdag ételeket (pl. csirkemell) fogyassz bátran, mert a kevesebb kalória bevitele miatt a szervezeted az izmaidat is elkezdi majd lebontani. A fekvőtámasz és a más topikokban olvasható hasizomgyakorlatok pedig szerintem megcsinálhatók. Mértékkel. Fokozatosan állj rá, az eredmény pedig nem marad el. Én csak kitartást és akaraterőt kívánhatok neked. Az is sokat segít, ha a környezeted bíztat. El sem hiszed, milyen jól tud az esni. Illetve, ha az eredményre gondolsz és az elismerő pillantásokra, az is motiváció.
Na szia!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!