Kezdő kúra? Melyik lenne a legcélravezetőbb?
megkaptam a képet.
hát a kérdés színvonala alapján rosszabbra számítottam, látszik a srácon, hogy nem pár hete jár edzeni, viszont még cucc nélkül is bőven tudna fejlődni.
de ha valaki egyszer a fejébe veszi, akkor úgyse lehet lebeszélni.
véleményem továbbra is az, hogy stana+primo mehetne (elsőnek amit írtam), azért ezzel akkora gáz nem lehet, mintha valami komoly tesztóval kezdenél.
termesztésen nem halsz meg egy kúrától de közelebb visz hozzá mivel elégé káros akár melyik koxot nézzük is.
a szurisok persze jobb verzió de hogy semmi kárt nem okoz azt te sem gondolhatod komolyan.
az anabolikus cuccok már csak ilyenek.
heti 400 propi sok lesz szerintem első kúrába.
heti 3propi elég, meg minden másnap egy wini, szépen fog hozni. NEM SZABAD túlzásba esni első alkalommal, mert kevésre is jól reagál a szervezet, később meg növelni szokták az adagokat, és nem lehet a végtelenségig növelni, mert csúnya következménye lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!