Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Kezdő kúra? Melyik lenne a...

Kezdő kúra? Melyik lenne a legcélravezetőbb?

Figyelt kérdés
csáááásztok régóta edzem kigyúrtam magam egy veszedelmes formára most még durvább akarok lenni,az iskolában a tanárok szerint förtelmes vagyok már úgyhogy haladok!ezt megspékelném egy kis szuris dologgal,egészséget tegyük félre nem érdekel,hülye vagyok azt is tudom egy fasz, de muszáj nagyobbnak lennem,szóval első kúrának mi az ami amolyan felmérésnek jó lenne?mit bírok mit nem?tömegnövelésre,meg amitől nem dagad be a fejem mert ígyis be vagyok puffadva most kicsit?
2012. nov. 25. 12:09
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
jay c-nek küldtem képet max ő mondhat véleményt rólam neked kuss a neved hülyegyerek,jay c neked a véleményedre meg kíváncsi vagyok írd le,itt hogy ez az egér is lássa hogy nem 2napja edzek
2012. nov. 25. 12:40
 12/22 Takumi ***** válasza:
89%
Christofel te vagy az??
2012. nov. 25. 12:41
 13/22 A kérdező kommentje:
rosszab sokkal hidd el
2012. nov. 25. 12:43
 14/22 JayC ***** válasza:

megkaptam a képet.

hát a kérdés színvonala alapján rosszabbra számítottam, látszik a srácon, hogy nem pár hete jár edzeni, viszont még cucc nélkül is bőven tudna fejlődni.

de ha valaki egyszer a fejébe veszi, akkor úgyse lehet lebeszélni.

véleményem továbbra is az, hogy stana+primo mehetne (elsőnek amit írtam), azért ezzel akkora gáz nem lehet, mintha valami komoly tesztóval kezdenél.

2012. nov. 25. 12:48
 15/22 dirtboy ***** válasza:

termesztésen nem halsz meg egy kúrától de közelebb visz hozzá mivel elégé káros akár melyik koxot nézzük is.

a szurisok persze jobb verzió de hogy semmi kárt nem okoz azt te sem gondolhatod komolyan.

az anabolikus cuccok már csak ilyenek.

2012. nov. 25. 12:48
 16/22 A kérdező kommentje:
kössz Jay c:) te propi winstrolra mit mondasz?
2012. nov. 25. 12:49
 17/22 A kérdező kommentje:
szemest eszembe se jutott nyomni,winstrolból is szuris csak
2012. nov. 25. 12:49
 18/22 JayC ***** válasza:
propi-winstrol elég népszerű párosítás, csak kellemetlen a sok szúrás.
2012. nov. 25. 12:57
 19/22 A kérdező kommentje:
mennyi kéne hetente propiból és winiből?propiból heti 400mg elég?és wini?
2012. nov. 25. 13:03
 20/22 anonim válasza:

heti 400 propi sok lesz szerintem első kúrába.

heti 3propi elég, meg minden másnap egy wini, szépen fog hozni. NEM SZABAD túlzásba esni első alkalommal, mert kevésre is jól reagál a szervezet, később meg növelni szokták az adagokat, és nem lehet a végtelenségig növelni, mert csúnya következménye lehet.

2012. nov. 25. 13:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!