100% Cratine Monohydrate mellé Hyper Mass 5000?
Hello, 175 cm 61kgos 17 éves srác vagyok.
Lassan egy éve edzek, lb fél év után kezdtem el szedni fehérjét. Először 100% Whey Protein majd/most Iso Whey Zero. Az Iso mellé elkezdtem szedni 100% Cratine Monohydrateot. A feltöltési szakasszal megvagyok, most ügye szintet tartok kb. 2-3 hónapig. A kérdés, hogy mi lenne ha ezt a terméket használnám miután az ISO elfogyott? Jó kombináció a creatinnal? A creatint edzés napokon edzés után közvetlenül és kaja előtt 20 perccel iszom, sima napokon pedig étkezések előtt 20 perccel. Ha jó döntés lenne akkor ezt mikor kéne fogyasztanom? Ha nem akkor mit ajánlotok a creatine mellé?
Én nem ajánlok olyan tömegnövelőt, amiben a fehérjetartalom kisebb, mint 30%. Nem kell a sok cukor.
Ezek jobbak: Pro nutrition gfx8, Volumass35, Jumbo prof., dymatize hi protein gainer, Vip body deluxe all in one 2.0, Isomass extreme gainer. Gaspari real mass, BSN true mass, stb..
De még inkább vegyél egy jó tejsavóproteint (ahogy eddig is tetted) és ahhoz tegyél edzés után 40-50g gyors szénhidrátot, pl dextrózt, vitargo-t, supercarb fast-ot, stb.
Így reggel a zabpehelyhez is tisztán (gyors ch nélkül) tudod tenni a proteint a zabpehelyhez, illetve bármikor napközben összetett szénhidrát menjen a proteinhez. Tömegnövelőt, illetve gyors szénhidrátot csak edzés után kellene alkalmazni, mivel csak itt van célja és értelme a cukrok bevitelének. máskor nem kellene csesztetni az inzulinrendszert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!