Futással milyen zsírtömegektől lehet megszabadulni?
Nem, csak azért írjuk minden fogyós kérdéshez, hogy jól kicsesszünk a néppel.
Mit értesz az alatt, hogy "milyen zsírtömeg"?
Szerintem, ha itt zsírtömegekről írsz, így feltételezem, nagy a túlsúlyod. Addig futni? Ehhez egy teljes életmódváltás kell. Annak az első szakaszában "csak" tempósan gyalogolnék 50-60 percet. A helyesen kialakított étrend elfogadása után, lassan kocognék kb. 30-45 percet, aztán úgy is ráérzel a ritmusra. Egyébként a fogyás 80 %-ban diéta, 20%-ban mozgás eredménye. Az interneten jobbnál jobb diétát találsz, ami nem a fogyás, hanem az egész életmódváltás. Írj Monteznek, Ő guru ebben.
Üdv.: Rea
Nem vagyok túlsúlyos.
Jöhet az anyázás: 179 magas vagyok, 63 kilo. Fiú.
A hasamon van egy kicsi zsír, amitől szeretnék megszabadulni. Sokan írják ilyen 'problémákra' a futást, mert az mindenemet megmozgatja.
A felülésekben nem bízom, attól szerintem nem fog lemenni a hasról semmi. Tehát nem tapsra akarok megszabadulni a zsírtól, tenni szeretnék érte, csak azt nem tudom, hogyan..
Ebben kéne segítség. (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!