Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Egy mozgással el lehet égetni...

Egy mozgással el lehet égetni 2700kalóriát? Lehet tőle valami bajom?

Figyelt kérdés
Szeretek biziklizni, a km órán eddig nemnagyon néztem a kalóriamérőt, mert nem hiszem hogy túl pontos lenne meg azt nem is fontos tudni annyira.. Most megnéztem, egy tekerés után 2700kalóriát mutatott, ahogy olvastam az meg az INBÉ kalóriaértéke fölött van, meglepődtem. :D
2009. aug. 16. 18:01
 1/2 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy ez lehetséges lenne, vagyis függ attól, hogy milyen tempóban és mennyit bicajoztál. Én is rá szoktam nézni tekerés közben a kalóriamérőre, nekem fél óra cangázás után szokott mutatni 400 elégetett kcalt úgy, hogy végig átlag 23 km/h-s sebességgel haladok a bringám szerint.
2009. aug. 16. 19:20
 2/2 A kérdező kommentje:
115km volt olyan 26os átlaggal, akkor ha a tiedet beszorzom, lehetséges elvileg.
2009. aug. 16. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!