Hogy tudnék itthon valamilyen küzdősportot tanulni?
Sziasztok!
Az érdekelne hogy lehetséges itthon, saját erőből megtanulni valamilyen küzdősportot? Gondolok itt oktatóvideókra, könyvekre stb., mert foci és kondi mellett erre már nincs időm/energiám. Semmi komolyra nem gondoltam csak pár alapállás meg ütés. Köszi szépen a választ!
persze.
végülis lehet.
összejössz egy haverral,vagy többel,és egy garázsban vagy valahol bokszkesztyűben,fogvédőben a héten pár alkalommal bunyóztok 1 órát,tiszta erőből.
nem lesztek képzettek,de egy idő múlva kialakulhat egy elszánt és teljesen egyéni küzdelmi stílus.
más módja otthon nincsen.
az ilyen vidókat meg hasonlókat felejtsd el.
bunyózni,bunyóval lehet megtanulni,vagy edzésen edzővel,edzőpartnerekkel.
Sehogy, más több évig tanúl szakképzett oktatónál, akkor gondolod, hogy otthoni tanulással mész bármire is?
Természetesen nagyon hasznosak az ilyen könyvek DVD-k, mert tanúlhatsz belőle újat is... de leginkább csak kiegészítésnek jó az edzések mellé.
Sajnos sehogy.Max edzőpartnerrel verekedtek.Otthon nem lehet technikákat tanulni,de ha le is utánzol úgy-ahogy párat,nem tudod majd használni.
De ha akarod én tudok írni neked pár tippet,amik egyszerűek és jól beválhatnak.
Ha semmi komoly, csak néhány alap állás meg ütés... akkor Téged barátom még nagyon el tudnak páholni. A Harcművészetet vagy komolyan veszed, vagy sehogy.
1., Fizikális kondició,
2., Alap állások,
3., Védések,
4., Ütések,
5., kombinációk,
6., páros gyakorlatok,
7., laza küzdések.
Én ezt az irányelvet tartom. Esetleg javasolhatnám a YouTuberól a Karate vagy Aikido alap technikákat,de a próbálom utánozni elve az utcán nem működik. Hozzá kell szoknod a partneres edzésekhez. Ha javasolhatok neked valamit,
1., Heti 1x 2x önvédelmi szakoktató,magánóra.
2., Paprika spray a zsebedben, aztán ha megtámadnak futás !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!