Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » 3. hónapja járok rendszeresen...

3. hónapja járok rendszeresen kondiba, milyen étkezéskiegészítőt ajánlotok szedésre?

Figyelt kérdés

A gyúrás tekintetében elég kitartó vagyok, de étkezés tekintetében vitaminon kívül mást nem szedek. Sajnos nem vagyok jártas a témában, pl. mi az hogy kreatin, protein, stb. és mit mikor ajánlatos szedni...

Olvastam egy Xtreme Power nevű szerről, aki ismeri, mi a véleményetek róla? ( [link]

2012. nov. 21. 20:18
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Egyelőre izomnövelés a cél. Nem is tudom pontosan mi a szálkásítás lényege.
2012. nov. 21. 20:52
 12/19 anonim ***** válasza:

De te is leírtad, hogy mi a lényege: zsírleadás.

Viszont:Egyszerre nem tudsz fogyni (szálkásodni) és izomban pedig nőni, mivel különböző étrend kell hozzá. Az egyikhez szálkásító diéta (kalóriadeficitet jelent energetikailag) szükséges, az izomnöveléshez pedig tömegnövelő étrend (kalória plusz).

Ha pedig tömegelni szeretnél, akkor miért kérdezted a szálkásítást? Vagy csak én nem értem mi a tök van?:)

2012. nov. 21. 20:54
 13/19 A kérdező kommentje:

Csak azért kérdeztem, h tudjam, miről beszélünk, de ezek szerint akkor jól emlékeztem. :) De valóban, nekem most még tömegnövelésre van szükségem, mert nincs mit szálkásítani. :)

Szóval oké, természetes étrenden kívül tömegnövelésre akkor vmiféle proteineket szedjek?

2012. nov. 21. 20:57
 14/19 A kérdező kommentje:
Egyébk meg nem is kérdeztem a szálkásítást... haha! :)
2012. nov. 21. 20:58
 15/19 anonim ***** válasza:
Nem valamiféle proteineket, hanem írtam konkrét termékeket is. Válassz egyet.:)
2012. nov. 21. 21:03
 16/19 A kérdező kommentje:
Tehát amiket a fehérjekészítményekhez írtál, azok jók tömegnövelésre, igaz?
2012. nov. 21. 21:08
 17/19 anonim ***** válasza:
Jók, de edzés után kell mellé 50g dextróz is. Reggel pedig a proteint teheted a zabpehelyhez.
2012. nov. 21. 21:10
 18/19 A kérdező kommentje:

Rendben, ezek milyen árban vannak?

Köszi a segítségeket!!

2012. nov. 21. 21:19
 19/19 anonim ***** válasza:
Keress rá webes boltokban, de kb 11 ezer ft a 2,3kg.
2012. nov. 21. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!