3. hónapja járok rendszeresen kondiba, milyen étkezéskiegészítőt ajánlotok szedésre?
A gyúrás tekintetében elég kitartó vagyok, de étkezés tekintetében vitaminon kívül mást nem szedek. Sajnos nem vagyok jártas a témában, pl. mi az hogy kreatin, protein, stb. és mit mikor ajánlatos szedni...
Olvastam egy Xtreme Power nevű szerről, aki ismeri, mi a véleményetek róla? ( [link]
De te is leírtad, hogy mi a lényege: zsírleadás.
Viszont:Egyszerre nem tudsz fogyni (szálkásodni) és izomban pedig nőni, mivel különböző étrend kell hozzá. Az egyikhez szálkásító diéta (kalóriadeficitet jelent energetikailag) szükséges, az izomnöveléshez pedig tömegnövelő étrend (kalória plusz).
Ha pedig tömegelni szeretnél, akkor miért kérdezted a szálkásítást? Vagy csak én nem értem mi a tök van?:)
Csak azért kérdeztem, h tudjam, miről beszélünk, de ezek szerint akkor jól emlékeztem. :) De valóban, nekem most még tömegnövelésre van szükségem, mert nincs mit szálkásítani. :)
Szóval oké, természetes étrenden kívül tömegnövelésre akkor vmiféle proteineket szedjek?
Rendben, ezek milyen árban vannak?
Köszi a segítségeket!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!