Rubint Réka 2009 DVD! Érdemes csinálni?
Figyelt kérdés
Valaki csinálja még rajtamkivűl? és mennyi idő után fog látszódni az eredmény,ha naponta csinálok legalább egy 20 perces blokkot?ilyenkor fogyunk vagy inkább izmodounk? + mellette természetesen az étrendemre is odafigyelek majd :) köszi elöre is. 17L2009. aug. 16. 00:44
1/3 anonim válasza:
Én például :)60 percet megcsinálom ..fogyunk is és izmosodunk is tőle szerintem ..hát..az étrend az elég fontos ..:) 16L
2/3 A kérdező kommentje:
köszi hogy végre irt vki :)
még várok válaszokat! :)
2009. aug. 19. 18:19
3/3 anonim válasza:
Én minden nap csinálom (kivétel vasárnap). De nem 20 percet (az kevés) hanem 60 percet. Vagy a 3*20 perceket vagy a 40+ valamelyik 20 perc. És naponta min 2 l víz (ez előtte évekig csak napi kb. 2 dl volt). 2 hét után már feszesebb vagyok. Fogyni nem akarok (minek jó nekem a 170 cm-hez az 54 kg). Szülés után szeretnék feszesíteni, ennyi amit várok tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!