Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogy vegyem rá magam, hogy...

Hogy vegyem rá magam, hogy legalább otthon eddzek?

Figyelt kérdés

Hogyan legyek elszántabb, kevésbé lusta, és mit lehet tenni,hogy ne unjam meg az edzést?

Nagyon el vagyok kényelmesedve. Szeretnék egészségesebb sportosabb lenni, de sajnos az ülő életmód, az internet meg tv nézés nagyon vonz. :/ Szeretnék végre felül kerekedni ezen a lustaságon és élvezni a mozgást, bármilyen ötletet, tippet, bátoritást, olvasmányt meg ilyeneket elfogadok.

2012. nov. 20. 10:26
1 2
 1/11 anonim válasza:
76%
ha nézed a tévét vegyél kézbe egy kissebb súlyzót és kezd el emelgetni,közbe ugyan úgy nézheted a tvét is :)
2012. nov. 20. 10:30
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Nézegess edzésvideókat, az meghozza a kedved.
2012. nov. 20. 10:31
 3/11 A kérdező kommentje:
de az is közrejátszik, hogy mivel itthon edzenék, nincs edzéstervem, nem tudom milyen gyakorlatokat csinálhatnék saját testsúllyal, + van 1 kezes súlyzóm, meg 1 húzodzkodóm. Szeretném kihozni igy az otthoni edzéstől elvárható maximum testformálást. Viszont változatossá is kellene valahogy tenni mert különben megunom és abbahagyom sajnos :/
2012. nov. 20. 10:34
 4/11 anonim ***** válasza:

nyomass zenéket edzés közben . pl.:

http://www.youtube.com/watch?v=fMRXGnGrHak

2012. nov. 20. 10:42
 5/11 anonim ***** válasza:

Töltsd le a fegyencedzés című könyvet, vagy ha súlyzóst akarsz, akkor:

kezdőknek először 2 hónapig teljes testes 3 napos edzés kell:

[link]

Majd lehet után osztott edzésre váltani. Célszerű először egy kétfelé osztott edzést végezni, un. A-B-A, B-A-B edzésrendszerben:

[link]

Ezután mehet a teljesen osztott edzés, ahol már egy izomra 3-4 gyakorlat is mehet (kisebb izmokra 2-3, nagyobbakra 3-4), így egy héten egy izomcsoportra már csak egyszer edzünk, hogy megfelelően tudjunk regenerálódni.

Naturálban maradjunk 3 vagy 4 napos edzésnél:

[link]

[link]

2012. nov. 20. 10:43
 6/11 NagyonGonosz ***** válasza:
A motivációd neked kell megtalálni. Mi max segítünk az étrend és az edzésterv összeállításában.
2012. nov. 20. 11:30
 7/11 anonim ***** válasza:

Gondolj erre:

"Ha ma elkezdek edzeni, akkor strand szezonra ugy fogok kinézni hogy a strandon az összes lánynak nedves lesz a bugyija"

2012. nov. 20. 14:07
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Nézegesd magad sokat a tükörbe...nem biztos, hogy 1-2 nap alatt fogod magad szégyellni, de egy idő után biztos. Nekem is jó 1-2 évbe telt, mire lementem először a terembe, mert mindig volt valami kifogásom. Most ezzel nehogy arra következtess, hogy neked is van 1-2 éved még mire elkezdesz edzeni...bánom is, hogy nem kezdtem hamarabb. Nézegesd magad a tükörben. Tetszik amit látsz? Így akarsz kinézni? Mások tesznek érte, hogy jól nézzenek ki. Mi lesz később, ha már most így nézel ki?
2012. nov. 20. 14:25
 9/11 anonim ***** válasza:
Én Zumbázok otthon, nagyon kellemes elfoglaltság, jó hangulatú.
2012. nov. 20. 15:04
 10/11 *Glissade* ***** válasza:

Ennek az a titka, hogy NE OTTHON eddz, hanem menj el valamilyen órára, konditerembe stb.:)

Azzal, hogy elindúlsz eddzésre, van időd rákészülni. Mert az úton ameddig elérsz odáig, pontosan tudod, hogy miért és hova mész most.

Ezzel elfogadod azt is, hogy te most mozogni fogsz valamit.

Mi után már be értél az öltőbe, és átöltöztél, már teljesen átszelleműlten, csak az elötted álló feladatra, és az adott pillanatra fogsz koncentrálni, semmi másra. Mikor belépsz a terembe az oktatód, csoporttársaid, ismerőseid szintén motiválni fognak.

2012. nov. 20. 18:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!