Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ilyen kevés fekvőtámasz...

Ilyen kevés fekvőtámasz számít jónak?

Figyelt kérdés

Olvasom, hogy 20-30 jó 11 évesen meg, hogy naponta 30-at akarok csinálni és az milyen jó..

Én 14 évesen ilyen 150 körül csináltam a suliban időre és akkor sem voltam olyan hű de fáradt, hanem letelt az idő kész. Szabályosan csináltam.. Igaz eléggé sportosnak mondhatom magam és számos futóversenyen is voltam, de akkor is 30-40 nem kevés nagyon?

2012. nov. 18. 16:16
 1/3 anonim ***** válasza:
inkább átlagosnak. annak számít jónak aki nem csinál az égvilágon semmit. ja és tényleg egyáltalán nem nehéz, mert hiába úgymond "saját testsúlyos edzés" a tested súlyának 60%át nyomod ki vele csak. különben meg ha a lányokat,nőket vesszük jó ha megtud csinálni néhányat és összecsuklik :D
2012. nov. 18. 16:31
 2/3 Takumi ***** válasza:
Ügyes vagy. 11 évesen 3. Vagy 4. Osztalyosan jó a 30-40. 14 évesen meg jó hogy többet tudsz. Elkezd fokozódni a teszto termelés. Érdekelne hány perc alatt ment a 150.
2012. nov. 18. 16:34
 3/3 anonim ***** válasza:
Én azért megnézném azt a 150 szabályos fekvőt...
2012. nov. 19. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!