Haly! 14 éves vok, mennyi a max súly amivel dolgozhatok kondiedzésen, hogy ne erőltessem túl az izületem, és mik azok a gyakorlatok, amiket ne csináljak? (genetikailag erősebb vagyok a korombelieknél) 163/60 de, nincs rajtam felesleg.
Figyelt kérdés
2009. aug. 14. 23:00
11/13 A kérdező kommentje:
Egyetértek am az elöttem szólóval..., mert, általában én alapsúllyal kezdek..., és addig megyek, ameddig érzem, hogy 8x ki tudom nyomni...., ha már ugy vok vele, hogy abba is nagyon beleremegek, és az utolsó már szenvedve megy ki, akkor nem emelek csak...:)
2009. aug. 22. 08:37
12/13 anonim válasza:
jujjjjjjj utcsó válaszoló nagyon félreértettél valamit:S:S!! mert én 80kg ra gondoltam nem 10kilót 80szor az ismétlésszám pedig nem a 80!!!!!
13/13 anonim válasza:
jah bocsi az utcsónak én értettem félre valamit:D:D:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!