Ha valakinek genetikailag keskeny a válla akkor nem lehet széles válla edzéstől?
Figyelt kérdés
2011. jan. 15. 20:38
1/6 anonim válasza:
Inkább úgy mondanám, hogy ha genetikailag keskeny a válla valakinek, annak a vállizom fejlesztésének lehetőségei eléggé korlátozottak, de persze ettől még fejleszthetőek, és kiaknázható a genetikai potenciál.
Ez a cikk biztosan a segítségedre lesz a megfelelő válledzéshez, hogy a maximumot érd el.
Sok sikert kívánok!
2/6 A kérdező kommentje:
Nekem szerencsére széles a vállam,csak kiváncsi voltam,hogy van ez :D Köszönöm a válaszod!
2011. jan. 15. 20:57
3/6 anonim válasza:
Á, az remek! :)Nagyon szívesen!
Viszont a cikk így is fontos a harmonikus vállöv építéséhez, szóval javaslom olvasgatni!
4/6 A kérdező kommentje:
Pont az előbb fejeztem be az olvasást:D bár ezeket már tudtam,de mégegyszer köszi!
2011. jan. 15. 22:09
5/6 anonim válasza:
Akkor annál jobb, okos ember kérdez, és ha a már megszerzett tudása köszön vissza, az igazolja, hogy jó úton jársz.
Sok sikert kívánok! :)
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi!:)
2011. jan. 16. 10:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!